Nu este un secret pentru nimeni faptul ca Andreea  Berecleanu este o prezenta deosebit de rafinata si discreta in ceea ce priveste viata personala, ca este prezentatoarea celui mai important jurnal de stiri de la Antena1 sau ca are doi copii minunati,  dar putin stiu ca a slabit opt kilograme doar din ratiuni medicale, ca membri ai familiei sale au facut chiar si douazeci de ani de inchisoare comunista ori ca in timpul liber adora sa mearga pe scuter. Despre toate acestea si despre multe altele va vorbi duminica, de la ora 13:00, in emisiunea Florentinei Fantanaru de la Antena Stars, “Dincolo de aparente”.

Andreea marturiseste ca se simte la cei patruzeci si unu de ani mai bine ca la douazeci si unu datorita evolutiei personale si ca cel mai mult ii place de ea atunci cand este indragostita. Se declara o femeie care-si cunoaste foarte bine calitatile si defectele “E normal sa ne stim lungul nasului, dar nu sa fim modesti”. Toata lumea se intreaba cum a slabit, ce diete misterioase a tinut, cum se ingrijeste si reuseste sa arate atat de bine sau ce sfaturi ii da in acest sens Constantin Stan, partenerul ei de viata, un reputat medic estetician.

O parte din viata ei descoperita “dincolo de aparente”  este aceea in care bunicul si unchii sai au facut  cinci, cincisprezece sau chiar douazeci de ani de inchisoare pe vremea comunismului.  Parintii ei dus o viata foarte dificila in acea perioada fiind impiedicati sa avanseze ierarhic in cariera si fiind in mod repetat chemati la interogatorii. Fiind mereu intrebata despre partea estetica raspunde ca este adepta terapiilor non invazive pe care le-a incercat si pe propria piele si ca naturaletea este cea mai importanta dupa cum a invatat chiar de la partenerul ei de viata. “Sunt de acord cu operatiile estetice atunci cand exista un complex’’ dar recunoaste ca i s-a-ntamplat de multe ori sa se intalneasca la clinica doctorului Stan cu persoane cunoscute si sa le dea sfaturi “non-profit”: “Tu ce cauti aici? Tu nu ai nevoie sa-ti faci nimic!”.