Evenimentul Zilei > Actualitate > A sfârșit sărac, se va îmbogăți după moarte? Ultima dorință a lui Costin Mărculescu
A sfârșit sărac, se va îmbogăți după moarte? Ultima dorință a lui Costin Mărculescu

A sfârșit sărac, se va îmbogăți după moarte? Ultima dorință a lui Costin Mărculescu

La înmormântarea actorului Costin Mărculescu au participat zeci de prieteni apropiați, dar și mulți care îl ocoleau de când devenise falit.

Înainte de a se introduce sicriul în groapă, la cimitirul Reînvierea din Capitală, Mara Bănică a afirmat că știe care a fost ultima dorință a regretatului actor.

Jurnalista se va ocupa de tipărirea a 500 de exemplare din cartea scrisă de Costin Mărculescu, și anume, volumul „Bombă cu fitil aprins”

Artistul avea intenția de a lansa acest volum pe piață pe data de 29 iunie.

Prietena lui de-o viață i-a promis acum, după moartea sa, că îi va îndeplini visul când se vor împlini cele 40 de zile de la trecerea sufletului său în lumea de dincolo.

„La 40 de zile, am să tipăresc 500 de exemplare”, a declarat jurnalista.

La biserica unde a fost programată ceremonia de înmormântare au fost prezenți cei mai apropiați prieteni ai actorului, printre ei fiind: Mara Bănică, Dan Capatos, Simona Trașcă, Serghei Mizil, soțul Oanei Roman, Marius Elisei.

Conform raportului preliminar de la INML, Costin Mărculescu a suferit un infarct cardio respirator acut. Actorul a fost găsit mort în apartamentul în care locuia singur în noaptea de miercuri spre joi, respectiv, 10 spre 11 iunie.

„Pur şi simplu apropriaţii m-au informat că a fost găsit mort în cadă şi, fiind prieteni de ani de zile şi vorbind ultima dată în urmă cu câteva zile, locuind şi în apropriere am zis să vin să văd ce se întâmplă. Se ştie faptul că era depresiv în ultima perioadă, nu este o surpriză sau un lucru necunoscut, fiindcă s-au derulat tot felul de întâmplări neplăcute în ultimii ani pe partea de cariera, ca să spun aşa.

Costin era un om deosebit, era un om extrem de sufletist, un om care întodeauna ştia să fie alături de prieteni. Pe data de 29 iunie, urma să publice o carte, «Bombă cu fitil aprins» şi ştiu că îşi dorea foarte mult acest lucru”, a declarat o prietenă de-ale lui Costin Mărculescu, potrivit romaniatv.net