Evenimentul Zilei > Monden > A recunoscut. Iubitul Margheritei de la Clejani este consumator de substanțe interzise
A recunoscut. Iubitul Margheritei de la Clejani este consumator de substanțe interzise

A recunoscut. Iubitul Margheritei de la Clejani este consumator de substanțe interzise

În scandalul momentului a ieșit la iveală faptul că iubitul Margheritei de la Clejani a fost condamnat într-un dosar de droguri. Chiar tânărul a recunoscut că este consumator de substanțe interzise. 

 

Theodor, iubitul Margheritei, a fost condmanat pentru consumul și deținerea de substanțe stupefiante. În luna noiembrie 2017, în urma unui control de rutină, polițiștii din Urziceni au găsit în mașina în care se afla acesta, alături de alți trei prieteni, un pliculeț ce conținea substanțe interzise – 1, 54 grame  de cannabis. Pe parcursul anchetei, iubitul Margheritei a recunoscut că acele substanțe îi aparțineau și erau destinate exclusiv consumului propriu.

Mai mult, Theodor le-ar fi mărturisit anchetatorilor că a mai consumat asemenea substanțe și în trecut, în Olanda și Spania.

La data de 11.11.2017, orele 02.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului  Urziceni – au găsit la un control în trafic în habitaclul autovehiculului lui Theodor un plic din plastic transparent în care se aflau fragmente vegetale, declarațiile verbale ale inculpatului, (consemnate ca atare în procesul-verbal de depistare din 11.11.2017),  relevând că plicul respectiv îi aparține și este achiziționat recent, de la persoane necunoscute, din Clubul Eden din București.

În cursul urmăririi penale, materia vegetală ridicată a fost supusă unei constatări tehnico-științifice, în baza Ordonanței procurorului din 05.12.2017, stabilindu-se că în plicul din plastic ridicat se găseau 1,54 grame cannabis, drog de risc.

Pe moment, inculpatul a decis să ia asupra sa drogul deținut, pentru a-l consuma, iar pe când grupul se deplasa pe raza municipiului Urziceni, au fost interceptați de o patrulă de poliție, care a depistat drogul în habitaclul vehiculului, inculpatul recunoscând pe loc că el este proprietarul respectivei substanțe  și  consemnând aceste precizări  inclusiv în cadrul unei declarații olografe administrate la sediul poliției.

Inculpatul a susținut că drogurile deținute erau destinate exclusiv consumului propriu și că a mai consumat asemenea substanțe în trecut, în Olanda și Spania, cunoscând că legea română pedepsește deținerea de droguri pentru consum propriu, scrie Cancan.

Theodor, iubitul Margheritei, a semnat un acord de recunoaștere și astfel s-a ales doar cu o amendă penală, în cuantum de 900 de lei. În plus, a fost obligat și la plata sumei de 550 de lei, cu titlu de cheltuieli de judecată.

Trebuie spus că Theodor are și el legături cu industria muzicală românească. Tânărul este un cântăreț de muzică trap și face parte din trupa ”Nordwlui”. De-a lungul carierei, iubitul Margheritei a scos mai multe piese despre substanțele interzise.