DOLIU ÎN FAMILIA PREŞEDINTELUI. Soacra lui Traian Băsescu va fi înhumată mâine, la Suceava

DOLIU ÎN FAMILIA PREŞEDINTELUI. Soacra lui Traian Băsescu va fi înhumată mâine, la Suceava

Soacra preşedintelui Traian Băsescu, Aurora Andruşcă, va fi înmormântată în cursul zilei de mâine, la Suceava, potrivit Agerpres. Mama Mariei Băsescu a murit ieri, la vârsta de 83 de ani.

UPDATE 5. La slujba oficiată de către ÎPS Pimen, arhiepiscop al Sucevei şi Rădăuţilor, la casa de prăznuire de la Biserica "Sf. Treime", unde este depus trupul neînsufleţit al Aurorei Andruşcă, au participat, alături de familia Băsescu, și preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, şi primarul Sucevei, Ion Lungu. UPDATE 4. Preotul paroh Adrian Pârlac a susținut prima slujbă de pomenire a Aurorei Andruşcă, mama soţiei preşedintelui Traian Băsescu. Iar la ora 16.00,  Înalt Prea Sfinţia Sa Pimen, Arhiepiscop al Sucevei şi Rădăuţilor, va ține o slujbă de pomenire.

Înmormântarea va avea loc mâine, la ora 12.00, la Cimitirul Eternitatea din cartierul Burdujeni, din Suceava. UPDATE 3. Câteva zeci de persoane participă la slujba religioasă de la Biserica "Sfânta Treime", din Suceava, unde a fost depus trupul neînsufleţit al Aurorei Andruşcă, soacra președintelui Traian Băsescu. UPDATE 2. Preşedintele Traian Băsescu, soţia sa Maria şi cele două fiice, Ioana şi Elena, au ajuns la Biserica "Sf. Treime" din cartierul sucevean Burdujeni, unde va fi depus trupul neînsufleţit al soacrei sale, Aurora Andruşcă. UPDATE 1: Soţia preşedintelui Traian Băsescu, Maria Băsescu, a sosit sâmbătă la ora 11.00, pe Aeroportul "Ştefan cel Mare" din Suceava, însoţită de fiica cea mică, Elena Băsescu. Mama Mariei Băsescu suferea de mai multe boli cronice, iar potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean Suceava, Tiberiu Brădăţan, aceasta ar fi fost internată în Secţia ATI a spitalului, marţi, cu probleme cardiace, iar joi seara a fost transferată la Bucureşti. Ultimul deces în familia Băsescu a fost în octombrie 2010. Atunci, Elena Băsescu, mama preşedintelui, a murit în urma unei boli incurabile.

Socrii lui Traian Băsescu, Aurora şi Gheorghe Andruşcă, erau căsătoriţi de aproape 63 de ani şi locuiau într-un cartier de la marginea oraşului Suceava.

Ne puteți urmări și pe Google News

În anul 2011, de ziua de naştere a preşedintelui, soacra lui Traian Băsescu i-a transmis "La mulţi ani" prin intermediul unui post de televiziune şi a spus că ginerele său nu a mai trecut de multă vreme pe la ei, iar ziua nu şi-a mai serbat-o acolo de pe vremea când era marinar.

"Acum vine rar pe la noi. Înainte venea aproape în fiecare săptămână. Poate vine la Crăciun", spunea, în urmă cu câteva luni, soacra lui Traian Băsescu.

<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/zVNMTCk_Beg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>