A murit milionarul Dan Fischer

A murit milionarul Dan Fischer

Milionarul român Dan Fischer a murit noaptea trecută la Berlin. Acţionarul firmei care deţine proiectul rezidenţial şi turistic Silver Mountain din Poiana Braşov suferea de mai mult timp de cancer pulmonar.

În fiecare an, de ziua iubitei sale, Cony, el organiza o mare petrecere pe plaja La Voile Rouge, din Saint Tropez, la care erau invitaţi milionari români şi VIP-uri. Pentru un astfel de  eveniment select, afaceristul cheltuia aproximativ 30.000-35.000 de euro.

"Avea cancer pulmonar în ultimul stadiu. L-a descoperit târziu şi nu s-a mai putut face nimic", a declarat o sursă din anturajul milionarului, pentru Libertatea.ro.

Omul de afaceri a ocupat poziţia 150 în TOP 300 Capital ediţia 2009, când averea sa era evaluată la 52 mil. euro. El locuia în Bucureşti, Monte Carlo şi New York. Dan Fischer s-a stabilit acum 18 ani în principatul exclusivist. Locuia într-o vilă elegantă de pe Avenue Saint Roman, aproape de graniţa insesizabilă cu Franţa. Numele milionarului a fost legat recent de insolvenţa companiei de construcţii Concefa, controlată de antreprenorul sibian Horaţiu Cercel cauzată în principal de pierderile din activitatea operaţională generate de contractul cu INR Management Real Estate. Practic, proiectul omului de afaceri Dan Fischer a dus la intrarea în incapacitate de plată a Concefa, care lucra ca antreprenor general pentru Silver Mountain, scrie Capital.ro. CITIŢI ŞI:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • Cine este milionarul Dan Fischer şi cine îi va moşteni averea