Artistul a fost amendat, dar a contestat sancțiunea, iar procesul va avea loc la Judecătoria Vaslui.

Pe 21 iulie, radarele l-au surprins pe Dolănescu în timp ce gonea cu 125 de kilometri la oră, la ieșirea din Vaslui spre Munteni de Jos. Oamenii legii l-au tras pe dreapta pe interpretul de muzică populară și i-au întocmit un proces verbal. Cântărețul de muzică populară a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile, dar a fost și amendat cu 1.300 de lei, scrie vremeanoua.ro.

Dolănescu are permis de conducere emis în SUA, însã politia a decis să-l lase pieton în România pentru trei luni. Dosarul 7608/333/2019, în care Ionuț Dolănescu reclamă IPJ Vaslui pentru modul în care a fost sancționat, este înregistrat la Judecătoria Vaslui pe data de 1 august, urmând să primeascã termen de judecată în toamna acestui an.

Ionuț Dolănescu se afla la volanul unui Mercedes Benz înmatriculat în Florida, SUA. Mașina a fost surprinsã de camerele radar ale Poliției Rutiere, iar un echipaj a plecat după el. La intrarea în Munteni de Jos a fost oprit și sancționat. Artistul a spus că se grăbea să ajungă la București, unde avea un spectacol, de aceea a „călcat-o” mai tare.