Evenimentul Zilei > Social > A început “Litoralul pentru Toti”. Programul s-a extins şi in Republica Moldova
A început “Litoralul pentru Toti”. Programul s-a extins şi in Republica Moldova

A început “Litoralul pentru Toti”. Programul s-a extins şi in Republica Moldova

Zeci de hoteluri din staţiunile de la mare s-au înscris în programul „Litoralul pentru Toţi”, aşteptând turiştii să îşi petreacă vacanţele în intervalul 4 mai-19 iunie, ofertele de cazare fiind şi cu 50% mai ieftine decât în vârf de sezonul estival. După o perioadă de întrerupere de câţiva ani, programul social a fost extins şi în Republica Moldova.

Asociatia Litoral-Delta Dunării, Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) şi  Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism au lansat, de astăzi, programul "Litoralul pentru Toti", care se încheie în data de 19 iunie. “În urma discuţiilor avute cu Federaţia de Promovare Turistică din Republica Moldova, programul a fost extins şi în Republica Moldova. Turiştii moldoveni pot cumpăra pachete de vacanţă de la agenţiile de turism din Moldova, care vând programul “Litoralul pentru toţi”, informează Asociaţia Litoral-Delta Dunării. Vicepreşedintele FPTR Dragoş Răducan susţine însă că programul funcţionează de 12 an, fiind relansat în 2014, după o înterupere de câţiva ani, din cauza vizelor.

Oferte pentru nordul litoralului

Pentru șase nopți petrecute în Mamaia sau Eforie turiștii vor plăti între 235 de lei la hoteluri de 2 stele, fără mic dejun și 605 lei la cele de 5 stele, cu mic dejun inclus. În continuare, turiștii pot opta pentru o vacanță în regim all-inclusive, la tarife avantajoase. Cinci nopți de cazare costă de la 765 de lei de persoană la un hotel de 3 stele, la 985 de lei de persoană la o unitate de 5 stele. În această sumă intră: trei mese pe zi servite în regim bufet, băuturi incluse, acces gratuit la locurile de joacă pentru copii, piscine, șezlonguri și umbrele pe plajă.
 
Sudul litoralului, mai ieftin
 
Pentru sudul litoralului (statiunile Costinesti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche) tarifele maximale pentru „Litoralul pentru Toţi” sunt şi mai accesibile. Un sejur de 6 nopţi pornește de la 179 de lei de persoană la o unitate de 2 stele, fără mic dejun, și ajunge la 469 de lei de persoană la un hotel de 5 stele, cu mic dejun inclus. Anul trecut, datorită succesului de care s-a bucurat, fiind înscrise 53 de hoteluri, programul “Litoralul pentru Toţi” a fost prelungit cu o săptămână, cei mai mulţi turişti preferând Mamaia şi Eforie.

 

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: