Evenimentul Zilei > Actualitate > A explodat un nou caz Caracal. Călăul poate scăpa nevinovat
A explodat un nou caz Caracal. Călăul poate scăpa nevinovat

A explodat un nou caz Caracal. Călăul poate scăpa nevinovat

A ieșit la iveală identitatea bărbatului care a spânzurat un cățel de o țeavă de gaze. A omorât animalul în chinuri groaznice, deși tot ce voia patrupedul era să îi țină companie, urmându-l peste tot.

Este vorba de un fost cioban din Caracal care, din fericire, a fost rapid identificat, cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

Imaginea cățelului spânzurat de o țeavă de gaze i-a șocat pe cei care au trecut în apropierea unui bloc din Piața Universității.

Ulterior, în imagini s-a putut vedea cum bărbatul din Caracal se deplasează pe stradă, fiind îndeaproape urmat de cățel.

Potrivit Pro TV  pedeapsa pentru fapta sa este de cel mult un an de închisoare ori o amendă penală. Aceeși pedepsă o riscă și cei care în noaptea de Anul Nou au aprins o petardă lângă o cățelușă.

Amintim că Judecătoria Sectorului 1 a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului de 44 de ani reţinut, duminică. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere a animalelor, cu intenţie, fără drept.

Sursa foto: captură video Pro TV