Astfel, Gigi Becali a făcut o analiză inedită asupra deciziilor pe care politicienii le-au luat în timpul crizei generate de pandemai de coronavirus.

Dacă despre premierului Ludovic Orban, latifundiarul a spus că „îi merge mintea cât de cât. E băiat bun, dar nu prea are putere”, despre președinte el afirmat că „Iohannis are putere şi când nu vorbeşte. Când vorbea foarte lent, tot avea putere. (…) Când stau ăia şi îngenunchează, stau pe burtă, are putere Iohannis”.

Becali a mai spus la RomâniaTV  că preşedintele Klaus Iohannis „cum vorbea aşa rar, dar nu credeam că o să deştepte aşa de repede. Îmi place de el. Eu am încredere în el. E bărbat. La început cam dormea. Are personalitate, are cuvânt de spus. Nu e un ţâşt, bâşt”.

Omul de afaceri i-a transmis preşedintelui „să lase Guvernul să facă treabă. El să-şi facă treaba în străinătate. Păi dacă Guvernul meu nu face treabă, o să vină iar PSD-ul cu 35 la sută”.

Întrebat dacă ar vrea să fie preşedinte, Becali a recunoscut că nu şi-ar dori acest post pentru că „nu mai ai timp să faci rugăciunea ca lumea. Dacă eşti preşedinte, eu trebuie… Eu fără liturghie nu mai pot. Ori mă duc la liturghie sau mă duc la Cotroceni?”.

Gigi Becali a lansat un atac dur la adresa partidului lui Dan Barna, despre care a spus că: „USR sunt satanişti. Sunt nebuni. Îi dăm votul lui Satan. Să scăpăm de ei. Dacă vin ăştia la putere? Ce lumină? Dădeau nişte ordonanţe prin care nu aveam voie să luăm lumină. Să nu îi mai voteze pe nebuni şi pe satanişti”, a afirmat Becali

Becali a mărturisit că el şi întreaga sa familie s-au testat pentru noul coronavirus şi „eu sunt în fiecare zi la liturghie. Nu are cum să se apropie virusul”.