Evenimentul Zilei > Monden > Revenire de senzație în presă! A renunțat la politică și se întoarce în fața fanilor
Revenire de senzație în presă! A renunțat la politică și se întoarce în fața fanilor

Revenire de senzație în presă! A renunțat la politică și se întoarce în fața fanilor

Moise Guran va reveni la postul de radio Europa FM unde va realiza o nouă emisiune, după ce la începutul anului anunțase că renunță la presă pentru a intra în politică.

Moise Guran a anunțat că va realiza programul rock de joi seară, de la ora 21, care se numește „Rock&Talk”. O schimbare care surprinde pe toată lumea, având în vedere că mulți ani a realizat emisiuni de economie și business.

“Se cheamă Rock and talk și este fie un rock editorializat, fie un un editorial susținut de muzică rock. Este o emisiune care cred că va crea mulți fani, dependență și controversă, pentru ca așa face și realizatorul acestei emisiuni dintotdeauna. Întotdeauna când semnează are această tendință de a crea fani, dușmani, controversă și dependență”, a spus Moise Guran, scrie redacția.ro.

”Încerc să fiu mai degrabă inspirațional decat editorial, intenția fiind de a susține cu muzică rock idei mai degrabă decât dezbateri.

E o emisiune cu muzică și vorbe, așa cum îi spune și numele. Marea provocare a acestei emisiuni e să aducă cel puțin jumătate din conținut muzică rock foarte nouă, cea mai mare parte a pieselor nu s-au auzit nici pe alte stații. Asta a fost provocarea pentru mine, sa învăț o nouă meserie.

Tema emisiunii din această seară este ura și modul în care ultimele evenimente ne-au influențat nu atât viața, cât comportamentul nostru individual – temerile, anxietatea și provocările legate de libertatea individuală cu care trebuie să trăim de șase luni de zile”, a spus Guran la Europa FM.

Moise Guran a lucrat ca reporter la Tineretul Liber (1994), reporter special la Evenimentul Zilei (1994-1997), redactor la Academia Cațavencu (1997-1998) și apoi ca redactor economic la „Informația Bucureștiului” (1998-1999).

Din anul 1999 lucrează în televiziune, mai întâi ca reporter și corespondent economic la postul TV Antena 1. Din anul 2005, a realizat emisiunea Biz Bazar de la postul TV Antena 3, de unde a demisionat la 1 octombrie 2010.

De la 18 octombrie 2010, Moise Guran a început să prezinte emisiunea Ora de business, difuzată pe TVR2.

Din data de 14 septembrie 2015, Moise Guran a mutat emisiunea Biziday la Digi 24, unde aceasta a fost pusă pe post mai puțin de un an. A prezentat și realizat emisiunea România în direct la postul de radio Europa FM până în ianuarie 2020.

La 15 ianuarie 2020 a anunțat că se înscrie în USR.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: