Evenimentul Zilei > International > A apărut prima imagine cu PILOTUL cursei Germanwings prăbușită în Alpii Francezi
A apărut prima imagine cu PILOTUL cursei Germanwings prăbușită în Alpii Francezi

A apărut prima imagine cu PILOTUL cursei Germanwings prăbușită în Alpii Francezi

Pilotul Gremanwings Patrick Sondheimer, cel care a încercat din răsputeri să-l împiedice pe copilotul său, Andreas Lubitz, să prăbușească aeronava A320, la bordul căreia se aflau 148 de oameni, a fost considerat un adevărat erou, însă figura sa a fost necunoscută publicului larg până ieri.

Cotidianul britanic Daily Mail a publicat o fotografie cu un altar amenajat, la sediul central al companiei Germanwings din Koln, în care apar fotografii ale membrilor echipajului Germanwings care au murit în tragedia din Alpii Francezi.

Astfel, aceasta fotografie este singura imagine în care apare și pilotul Patrick Sondheimer, care a încercat disperat să spargă ușa cabinei piloților, pe care copilotul său Andreas Lubitz o blocase pentru a putea seta pilotul automat să coboare aeronava.

Paradoxa, altarul de la sediul Germanwings cuprinde și o fotografie a copilotului Andreas Lubitz, cel care a doborât avionul A320 intenționat, provocând moartea tuturor celorlalte 150 de persoane aflate la bord. 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.