Evenimentul Zilei > International > A apărut harta răspândirii în timp real a coronavirusului Wuhan. Care sunt cele mai expuse zone
A apărut harta răspândirii în timp real a coronavirusului Wuhan. Care sunt cele mai expuse zone

A apărut harta răspândirii în timp real a coronavirusului Wuhan. Care sunt cele mai expuse zone

A apărut o hartă în timp real care arată răspândirea coronavirusului Wuhan la nivel mondial

Cercetătorii de la Centrul „Johns Hopkins”, care se ocupă de știința și ingineria sistemelor, au pus la punct o hartă care arată răspândirea coronavirusului Wuhan la nivel mondial. consultând harta aici se pot afla statistici legate de persoanele care au decedat, dar și despre cele care au fost contaminate.

Colectarea statisticilor este făcută de Organizația Mondială a Sănătății, care adună date de la Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA, de la Comisia Națională de Sănătate din Republica Populară Chineză și de la Dingxiangyuan, o rețea socială pentru profesioniștii din domeniul sănătății ce oferă informații în timp real.

Cele mai multe cazuri de coronavirus Wuhan sunt înregistrate în China (868), Thailanda (4), 2 în Japonia (2), 2 în Macau (2), Vietnam (2), Coreea de Sud, Singapore, Taiwan și Statele Unite ale Americii (1).

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.