Condamnat la șase ani de închisoare, după ce și-a torturat iubita gravidă. Judecătorul l-a acuzat că a folosit tehnicile din Evul Mediu

Condamnat la șase ani de închisoare, după ce și-a torturat iubita gravidă. Judecătorul l-a acuzat că a folosit tehnicile din Evul Mediu

O tânără gravidă, din Marea Britanie, a fost sechestrată de iubitul ei și supusă unui calvar greu de îndurat. Bărbatul este acuzat de comiterea de violențe, prin folosirea unor tehnici de tortură din Evul Mediu.

Amy MacFarlane, în vârstă de 25 de ani, a fost victima unui tânăr extrem de gelos, care a torturat-o de mai mule ori, chiar dacă aceasta era însărcinată.

Polițiștii au adunat dovezi că Amy a fost legată de un calorifer și bătută cu un ciocan. Mai mult, iubitul tinerei i-a tăiat părul de mai multe ori, cu o foarfecă, și a amenințat că o va ucide.

A simulat că naște pentru a scăpa

În cele din urmă, Amy a reușit să scape din acest chin, abia după ce a simulat că este pe punctul să nască. Doar atunci iubitul ei a chemat o ambulanță care a transportat-o la spital.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ajunsă la camera de gardă, Amy a cerut repede să vorbească cu un polițist, căruia i-a povestit prin ce calvar a trecut și a depus o plângere penală împotriva iubitului ei, Jake Corry.

”M-am prefăcut că sunt în travaliu, fiind singura mea șansă de scăpare. Chiar am crezut că mă va ucide. Din fericire, eu și băiețelul meu ne simțim bine și vreau să vorbesc pentru a implora alte femei să se îndepărteze de violență înainte de a fi prea târziu. La început, nu am avut nici o problemă, Jake și cu mine ne-am înțeles foarte bine”, a povestit Amy.

Polițiștii doar l-au amendat

Amy le-a declarat jurnaliștilor din Marea Britanie că viubitul ei a devenit violent atunci când și-a cumpărat câteva haine.

”Mă trezea la 5 dimineața în fiecare zi pentru a curăța podelele. Dacă erau stricate, mă lovea. M-a mușcat, m-a lovit, m-a strangulat. Nu a ridicat niciodată tonul; îmi spunea foarte calm că știa că îl înșelam. Am sunat la poliție de mai multe ori și a fost condamnat și avertizat să stea departe, dar mereu se întorcea. Mi-a fost frică să mă opun lui, pentru că apoi ar fi vizat membrii familiei mele și i-ar fi amenințat cu moartea”, mai povestește Amy.

Condamnat la șase ani de închisoare

Bărbatul a fost judecat în cadrul unei proceduri judiciare rapide și a fost condamnat la șase ani de închisoare cu executare.

În timp procesului chiar și judecătorul a fost șocat de chinurile la care a fost supusă Amy. Concluziile medicilor legiști în legătură cu rănile suferite de tânăra de 25 de ani au fost foarte clare.

”A aliniat un set de instrumente de tortură pe pat, clești, un ciocan, un cuțit, o sabie ornamentală și, foarte calm, mi-a spus că plănuia să mă desfigureze, dar că nu mă va ucide. Eram isterică și îl imploram să mă lase să plec. M-a lovit în cap cu un ciocan și apoi m-a încătușat de calorifer. Eram îngrozită, implorându-mă pentru viața mea. Atacul a durat ore în șir, m-a amenințat că-mi smulge unghiile de la degetele de la picioare, a aruncat cu lucruri în mine și m-a mușcat, m-a strâns de gât astfel încât aproape că am leșinat, iar la un moment dat, de spaimă, am făcut pe mine”, a spus tânăra.

În timpul procesului care a avut loc la Minshull St Crown Court, Jake Corry a negat orice acuzație, scrie Mirror.