Scandal uriaș. Compania American Airlines, implicată. Motivul a devenit viral

Scandal uriaș. Compania American Airlines, implicată. Motivul a devenit viral

Sunt chestiuni care i s-au întâmplat unei femei americane în timpul unei călătorii din Jamaica spre Miami. A fost dată afară din avion  fiindcă hainele sale nu erau potrivite. Tisha Rowe, medic de familie, a povestit păţania sa cu American Airlines, pe reţelele de socializare, după cum relatează Il Messaggro.

Medicul de familie era pe aeroportul din Kingston când o stewardesă de la sol a blocat-o cerându-i să pună pe ea o haină pentru a se acoperi, întrucât îmbrăcămintea sa era prea ofensivă, altfel n-ar fi avut permisiunea să zboare alături de fiul său.

''Am un corp cu foarte multe curburi şi iubesc culorile aprinse. Dar nu e vulgar. Nu este nepotivit. Dacă hainele acelea le-ar fi purtat o femeie cu talia 42, nimeni nu s-ar fi deranjat...'', sună răbufnirea pe reţelele de socializare a eroinei noastre, care postează şi o fotografie cu hainele scandalului. Şi continuă: ''N-a existat niciun fel de empatie pentru mine, nicio scuză. M-am simţit umilită. Ca medic cunosc impactul negativ al rasismului asupra sănătăţii şi vorbesc fiindcă sper ca nimeni să nu mai suporte ceea ce am suportat eu, doar fiindcă nu se adaptează  uno rstandarde''.

Compania aeriană şi-a cerut scuze pasagerei. ''Am contactat pasagera şi echipa noastră de pe aeroprtul Kingston pentru a aduna ulterioare informaţii despre ceea ce s-a întâmplat'', se citeşte într-o declaraţie. ''Din păcate, n-am reuşit s-o găsim pe doctoriţa Rowe sau să-i lăsăm un mesaj la numărul pe care ni l-a oferit. Dorim să-i cerem personal scuze, ei şi fiului său, pentru cele ce s-au întâmplat...călătoria lor va fi complet rambursată''.