I-a adus în pragul infarctului. Locuitorii Londrei au avut o surpriză de proporții!

I-a adus în pragul infarctului. Locuitorii Londrei au avut o surpriză de proporții!

Un cățărător amator s-a urcat pe Shard, cea mai înalte clădire din Uniunea Europeană la cei peste 300 de metri ai săi, fără niciun fel de elemente de siguranță. Alpinistul de ocazie i-a șocat pe trecătorii din Londra, dar și pe cei din serviciile de urgență, care au intervenit pentru a preîntâmpina vreun accident. Până la urmă, cățărătorul și-a finalizat misiunea cu succes.

Luni dimineața nu este cea mai populară dintre dimineți, mai ales dacă ora 5:15 te prinde pe stradă, în drum spre muncă. Pentru londonezi, însă, cea de azi a fost una mai specială, după ce un cățărător le-a făcut surpriza vieții lor, informează The Sun.

Serviciile de urgență au fost contactate pentru a interveni după ce mai multe persoane au sunat pentru a reclama un bărbat care se urcase pe cea mai mare clădire din Londra. Shard este o construcție din sticlă ce măsoară 306 metri și este, în acest moment, cea mai înaltă clădire din Uniunea Europeană și chiar din Londra, dacă excludem Rusia.

Temerarul a fost lăsat să își termine reprezentația, dar la ultimul etaj a fost așteptat de polițiști. Acesta nu a fost reținut, însă

 

 

Ne puteți urmări și pe Google News