Mario Fresh se consolează după despărțirea de Alexia Eram: Aici vine marea surpriză

Mario Fresh se consolează după despărțirea de Alexia Eram: Aici vine marea surprizăAlexia Eram. Sursa foto Instagram

În urmă cu câteva zile, fosta iubită a lui Mario Fresh, Alexia Eram, a fost surprinsă lângă un alt bărbat. Nici artistul nu s-a lăsat mai prejos și a ieșit cu o blondină sexy, care este chiar prietena Alexiei. Cântărețul a spus că următoarea lui iubită trebuie să fie mult mai înțelegătoare decât fiica Andreei Esca și se pare căă a găsit o fată pe placul lui.

Mario Fresh, plimbare cu prietena Alexiei Eram

„Următoarea iubită va fi mai puțin nervoasă, cu mai puțini foști, mai puțin și supărăcioasă”, a spus Mario, recent.

Mario a scos-o la plimbare pe prietena Alexiei Eram în nordul Capitalei. El a călcat serios pedala de accelerație pentru a o impresiona pe blondină, dar și pentru a ajunge mai repede în parcarea în care aceasta avea mașina personașă. Aristul a fost foarte atent la noua lui cucerire. Nu se știe dacă este vorba despre o răzbunare sau dacă chiar s-a îndrăgostit de prietena fostei sale iubte, potrivit Cancan.

Mario Fresh și prietena Alexiei Eram

Mario Fresh și prietena Alexiei Eram/ Sursa foto Cancan

Cine este băiatul misterior cu care a fost văzută Alexia

În timp ce fanii suspinau pe Internet că s-au despărțit și Mario era în Dubai, Alexia Eram ieșea în Capitală cu un nou pretendent. Unele surse au spus că fiica Andreei Esca n-a ieșit cu acest băiat misterios doar la mall, ci și într-un club de lux din Capitală. Tânărul ar fi un apropiat al Alexiei și al lui Mario Fresh, dar sunt șanse să aibă o sensibilitate pentru fiica Andreei Esca. Se zvonește că a dus-o acasă după club, ca un adevărat gentleman.

Alexia Eram și Mario Fresh

Alexia Eram și Mario. Sursa foto: Facebook

Rămâne un mister

Alexia și tânărul nu s-au sărutat și nu s-au ținut de mână în mall. S-ar putea să fie vorba doar despre o prietenie. Momentan, nu se știe nimic, iar fiica Andreei Esca nu a povestit nimic despre despărțirea de Mario sau de planurile sale de viitor.

Revista presei