Ioana State: Aveam 200 de lei și mâncam de 300. Cum a ajuns celebră și bogată

Ioana State: Aveam 200 de lei și mâncam de 300. Cum a ajuns celebră și bogată

Ioana State a ajuns celebră după aparițiile de la iUmor. Cu toate acestea drumul spre acel moment nu a fost presărat cu petale de trandafiri din contră.

Celebră și bogată

Ioana State provine dintr-o familie modestă de lângă București. Dintotdeauna a avut probleme cu greutatea, iar când era mai mică și cu banii. ”Eu trăiam de pe o lună pe alta. Aveam bani de maxi-taxi și de mâncare și nu aveam bani de haine să apar la televizor. La televizor trebuie să te îmbraci cumva. Eu atunci câștigam 2500 de lei pe lună și un outfit decent era 800 de lei. Eu trăiam 2 săptămâni din banii aștia. Și tot timpul mă blocam în asta. Nu aveam cu ce să mă îmbrac, nici nu mai conta că nu sunt 90-60-90”, a spus Ioana la un podcast.

Screenshot

Susținută de Codin Maticiuc, aceasta și-a luat inima în dinții și a participat la iUmor. De acolo toate lucrurile s-au schimbat pentru ea. A început să facă stand-up comedy, ceea ce i-a adus venituri stabile. Iar Codin Maticiuc a implicat-o în toate proiectele lui. Experiența de la Asia Express a fost una marcantă pentru comediantă, mai ales din perspectiva foamei. Cu toate acestea, Ioana a reușit să își înfrângă multe frici și datorită partenerului ei din această emisiune.

”Nu l-am terorizat pe Mane, ne-am terorizat reciproc”

”E greu, greu ca naiba. Rutina obișnuită dispare în totalitate. Nu ai telefon, nu ai acces la familie, nu ai acces la bani. Nu ai opțiunea de a mânca ce vrei, când vrei, foamea ca foamea. Dar să fii constrâns să mănânci doar ce ți se oferă. Pentru un om care își poate cumpăra de pe aplicații orice, e foarte greu. Apoi căldura, era o umiditate de 90%, simțeai că te strânge ceva de gât. Ăla a fost primul șoc. Căldura infernală, ceva care se resimte mult mai rău decât 40%.

Am avut un coechipier de nădejde, cu care m-am completat foarte bine. Noi suntem două firi foarte diferite, eu sunt mai agitată, dar nu negativ, mai heirupistă. Mane e liniștit, așezat, dar implicat. Eu sunt mult mai expansivă. Mane e mai domol. E un băiat foarte bun, țin foarte mult la el. Nu l-am terorizat pe Mane, ne-am terorizat reciproc, o sa vă confime și el, o să-l oblig”, a mai spus Ioana.

Ne puteți urmări și pe Google News
Revista presei