Cântărețul Liam Payne, găsit mort într-un hotel. Avea doar 31 de ani

Cântărețul Liam Payne, găsit mort într-un hotel. Avea doar 31 de aniLiam Payne/ Sursa foto Facebook

Fostul membru al trupei One Direction Liam Payne a murit în curtea unui hotel din Buenos Aires. Artistul a căzut de la etajul al treilea al clădirii.Poliţia a fost chemată la hotelul din cartierul Palermo din capitală printr-un apel de urgenţă care menţiona „un bărbat agresiv care ar putea fi sub efectul drogurilor şi alcoolului”.

Liam Payne, găsit mort în curtea hotelului

Angajaţii de la ambulanţă l-au găsit pe artist într-o curte interioară a hotelului. Liam avea „răni foarte grave în urma căzăturii, l-am declarat mort, nu exista nicio posibilitate de resuscitare”, a declarat şeful serviciilor de urgenţă, Alberto Crescenti, la televiziunea locală. Ambulanța a ajuns la hotelul Casa Sur după ce au primit un apel la ora locală 17.04 (23.04, ora României). La scurt timp, martorii, angajații hotelului și de la ambulanță și-au dat seama că tânărul era fostul membru al trupei One Direction.

Era fostul membru al trupei One Direction

Liam Payne s-a făcut remarcat în trupa One Direction. El cânta alături Harry Styles, Zayn Malik, Niall Horan şi Louis Tomlinson.

Trupa de băieţi şi-a început activitatea după ce s-a clasat pe locul al treilea la emisiunea de concurs muzical „X Factor” în 2010, în Marea Britanie, dar grupul s-a destrămat în 2016. Payne a fost la începutul acestei luni la concertul fostului său coleg de trupă, Niall Horan, în Buenos Aires.

Se lupta cu dependența de droguri

În 2023, acesta a recunoscut că este dependent de droguri și de alcool și că a fost internat într-o clinică de dezintoxicare. Cu o zi înainte să moară, Payne a postat pe Snapchat despre călătoria sa în Argentina, vorbind despre călărie, polo și că așteaptă cu nerăbdare să se întoarcă acasă pentru a-și vedea câinele.„Este o zi minunată aici, în Argentina”, a spus el în videoclip. Fanii sunt șocați de tragica veste și așteaptă ca poliția să ofere mai multe informații despre decesul acestuia.

Ne puteți urmări și pe Google News
Revista presei