Scandal în trafic cu Bianca Drăgușanu. Vedeta ar fi pus în pericol tot ce i-a ieșit în cale

Scandal în trafic cu Bianca Drăgușanu. Vedeta ar fi pus în pericol tot ce i-a ieșit în cale Bianca Drăgușanu. Sursa foto: Facebook

Potrivit informațiilor neconfirmate din presă, Bianca Drăgușanu ar fi fost protagonista unui scandal în trafic, produs după ce ar fi intrat cu mașina pe contrasens.

Bianca Drăgușanu, pe contrasens

Totul a pornit după ce pe internet au început să circule imagini cu o mașină care merge pe contrasens, pe o stradă cu linie de tramvai din Capitală.

Cei care au postat înregistrarea video spun că este vorba despre Bianca Drăgușanu, dar poliția nu a confirmat încă identitatea persoanelor implicate în incident. Totuși, Bridgada Rutieră din Poliția Capitalei a anunțat că face verificări.

Pe imaginile postate online se vede cum o mașină Bentley circulă pe contrasens, după ce a depășit coloana de mașini care circulau regulamentar, iar șoferul mașinii din care este făcută filmarea strigă: „Unde te bagi aşa ca proasta?”

Scndal în trafic. Poliția face cercetări

„Unde te bagi? Dacă eşti Bianca Drăguşanu trebuie să te bagi pe contrasens?”, mai spune cel care filmează.

Femeia de la volanul mașinii de lux răspunde: „N-ai loc pe stradă?”.

„Pai dacă eşti Bianca Drăguşanu, trebuie să te bagi pe contrasens?”, mai spune șoferul care circula corect.

„Nu contează, sunt conducător auto, n-ai loc?!”, pare să spună, la rândul ei, femeia.

„Păi vezi că eşti pe contrasens! Dacă eram tramvai ce făceai?”, o întreabă bărbatul din mașina din care s-a făcut înregistrarea video.

După apariţia acestor imagini, Brigada Rutieră a Capitalei a anunţat că face verificări.

„Poliţiştii Brigăzii Rutiere fac verificări, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi luării măsurilor legale care se impun”, a transmis Brigada Rutieră din Poliția Capitalei.

Bianca Drăgușanu are o mașină Bentley, ca cea din filmare

Amintim că, din ce se știe, Bianca Drăgușanu conduce o mașină Bentley în valoare de aproximativ 250.000 de euro, cu un motor V8, ce dezvoltă 550 de cai-putere.

Masina Bianca Dragusanu

Masina Bianca Dragusanu / sursa foto> captur[ video

În presa mondenă s-a zvonit că mașina i-a fost făcută cadou starletei de fostul ei iubit Gabi Bădălău, pentru a-l ierta pentru infidelități și a se împăca.

Tot atunci s-a scris că Bianca Drăgușanu ar fi pus, după vânzarea Mercedesului pe care îl deținea anterior, suma de 100.000 de euro, iar Bădălău ar fi pus ceilalți 150.000 de euro.

Revista presei