Messi, fenomenal în meciul cu Bolivia. Hattrick şi două pase de gol

Messi, fenomenal în meciul cu Bolivia. Hattrick şi două pase de gol Lionel Messi. Sursa foto: Instagram

Lionel Messi a adus îm extaz stadionul în meciul Argentinei cu Bolivia. Evoluția sa fabuloasă la această partidă arată că își merită cu prisosință titlul de cel mai bun fotbalist din lume. Ciferele sale din acest meci sunt absolut fabuloase.

Messi 3 goluri în meciu Argentina-Bolivia

Partida dintre Argentina și Bolivia s-a încheiat cu un scos zdrobitor pentru cea de-a doua echipă: 6-0.

Starul Pumelor, cum este supranumit Messi a reuşit un hattrick şi şi-a trecut în cont şi două assist-uri, aceasta fiind una dintre cele mai bune evoluţii pe care Messi le-a avut de-a lungul carierei sale excepționale.

Golurile lui Messi

Salariul lui Lionel Messi. Mulți fotbaliști visează la acești bani

Messi. Sursa foto: Facebook

Messi a deschis scorul în minutul 19 şi a înscris şi ultimele două goluri ale Argentinei, în minutele 84 şi 86.

Totodată, el a pasat decisiv la reuşitele de 2-0 şi 3-0 ale lui Lautaro Martinez şi Julian Alvarez.

Un alt gol al argentinei a fost marcat de Almada.

Cifrele spectaculose ale lui Messi din meciul cu Bolivia

După aceste trei goluri marcate în meciul cu Bolivia, Messi l-a depăşit pe Ali Daei şi a ajuns la 110 goluri înscrise pentru echipa naţională.

El se află pe poziţia secundă într-un top al marcatorilor în meciurile internaţionale, după rivalul său Cristiano Ronaldo (133 de goluri).

Cifrele arată fabulos. Concret, Messi a jucat 91 de minute, a marcat 3 goluri, a dat două pase decisive, a şutat pe poartă de 4 ori, o dată pe lângă poartă, a avut două driblinguri reuşite din două şi o acurateţe a paselor de 81%.

Declarația lui Messi după meciul cu Bolivia

„Mă simt fericit când fanii îmi strigă numele. Iubesc să fiu aici şi să joc în Argentina. Nu îmi setez date legate de echipa naţională. Vreau să mă simt bine şi să simt afecţiunea oamenilor, pentru că ştiu că ar putea fi ultimele meciuri. Vreau să termin acest an şi o voi lua pas cu pas.

Nico Paz e un jucător fantastic, care creşte alături de un antrenor pe care îl ştiu bine. Se va simţi bine şi sper să crească alături de echipa naţională. Chiar dacă am 37 de ani, mă simt ca un copil. Cât timp mă voi simţi bine şi pot ajuta, voi continua să joc”, a spus Messi, citat de Marca.

Recordul mondial pentru cel mai rapid hat-trick îi aparține lui Tommy Ross, care evoluând pentru Ross County într-un meci contra lui Nairn County, a marcat trei goluri în doar 90 de secunde. Meciul a avut loc pe 28 noiembrie 1964 la Dingwall Ross-shire, Scoția.

Ne puteți urmări și pe Google News
Revista presei