TikTok, efecte mortale. Copilă de 15 ani, moartă după o provocare

TikTok, efecte mortale. Copilă de 15 ani, moartă după o provocare Crimă. Sursa foto: Pixabay

Moarte suspectă în Călărași. O adolescentă de doar 15 ani din comuna Dor Mărunt, județul Călărași, a fost găsită moartă în camera ei, luni seară. Tânăra, nepoată de primar, ar fi acceptat o provocare pe Tik Tok și și-ar fi pus capăt zilelor.

Moarte vine pe TikTok

Ea era nepoata fraților Iulian și Ion Iacomi, primul primar al orașului Lehliu-Gară, iar cel de-al doilea primar al comunei Dor Mărunt.

Adolescenta și-ar fi provocat asfixierea, fiind găsită cu gâtul sub piciorul unui pat, pe care l-a ridicat, apoi i-a dat drumul să cadă cât mai tare. În gură, ea își băgase șosete. Tatăl fetei și două colege și-au dat seama că ceva nu este în regulă și au sunat la 112.

Ambulanță

Ambulanță. Sursa foto: facebook / ambulanta

Ar fi vorba despre o sinucidere, după provocarea de pe TikTok

Autoritățile urmează să verifice toate discuțiile tinerei de pe rețelele de socializare pentru că aceasta vorbea despre sinucidere în ultima perioadă. Nu au fost găsite urme de violență pe corpul ei și nu ar fi vorba despre crimă.

Recent, și o tânără de 18 ani s-a sinucis, la Vâlcănești, în Prahova. Fata ar fi fost abuzată sexual de tatăl ei vitreg, încă de când avea 14 ani. Bărbatul a fost reținut.Chiar tatăl vitreg a sunat la 112, în miez de noapte, că a găsit-o pe fiica sa fără viață, în casă.

, ambulanță

Sursa Foto: Arhiva EVZ

Tatăl vitreg ar fi lăsat-o însărcinată

Oamenii legii au aflat că acesta a întreținut relații sexuale cu ea din 2020 și până acum. Ei fac acum cercetari atât pentru această faptă, cât și pentru ucidere din culpă.Tânăra avea și un copil, iar localnicii cred că ar fi fost conceput cu tatăl vitreg.

Mătușă: „Eu de multe ori am vrut să merg la poliție și să-l denunț, dar el zicea că ne face el nouă plângere, că-l calomniem”.Prietenă a victimei: „Noi ne-am dat seama, toată lumea, se vedea, pentru că se țineau de mână, se pupau pe drum”. Doar mama tinerei nu și-a dat seama că aceasta a fost abuzată de tatăl vitreg.

Ne puteți urmări și pe Google News
Revista presei