Deputatul George Paladi, scandal un plină stradă. Dosar penal pentru amenințare

Deputatul George Paladi, scandal un plină stradă. Dosar penal pentru amenințare Sursa foto: Facebook

Deputatul PNL George Paladi este implicat într-un scandal de proporții. Liberalul ar fi lovit intenționat masina soției sale, iar ulterior ar fi amenințat-o cu bătaia.

George Paladi, scandal cu soția

Deputatul este acuzat că ar fi provocat un accident, după ce ar fi lovit mașina soției în mod intenționat. În vârstă de 45 de ani, acesta s-ar fi certat cu partenera și ar fi recurs la o șicanare în trafic.

Pe fondul acestor tensiuni, George Paladi a fost amendat cu 600 de lei. În plus, acesta s-a ales cu permisul suspendat pentru o perioadă de 60 de zile.

Dosar penal pentru amenințare

Mai mult, polițiștii din Brăila au deschis un dosar penal pentru amenințare.

George Paladi

Sursa foto: Facebook

„La fața locului polițiștii au identificat femeia în cauză, care a declarat că ar fi avut un conflict spontan cu fostul soț, un bărbat de 45 de ani, în urma căruia acesta ar fi amenințat-o cu acte de violență și ar fi blocat-o în trafic cu autoturismul,  provocând avarii la autovehiculul condus de aceasta. Persoanele implicate au fost invitate la sediul poliției în vederea continuării verificărilor și a clarificării situației”, a anunțat IPJ Brăila.

Deputatul George Paladi susține o altă variantă

După incidentul din trafic, deputatul susține că el ar fi, de fapt, victima și că accidentul ar fi fost provocat de fosta lui parteneră.

Conform surselor judiciare, deputatul nu s-ar afla la prima abatere, arată debrila.

În trecut, acesta ar fi fost amendat pentru încălcarea normelor  de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. De asemenea, liberalul ar fi plătit 600 de lei amendă, după ce ar fi încălcat alte reguli în trafic.

În urmă cu patru ani, acesta a fost ales pe listele PSD Brăila. În 2023, deputatul a decis să facă tranziția spre Partidul Națiunal Liberal.

Înainte de a intra în viața politică, Paladi a lucrat la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului. De asemenea, în anul 2017 a fost numit prefect de Brăila.

Revista presei