Marele regret al lui Alin Oprea: A murit fără să apuce să o cunoască

Marele regret al lui Alin Oprea: A murit fără să apuce să o cunoască Alin Oprea. Sursa foto: Facebook

Alin Oprea și-a cunoscut tatăl abia după 33 de ani și a încercat să îl înțeleagă și să se apropie de el. Chiar dacă l-a părăsit, artistul l-a ierat pe tatăl său și a petrecut momente frumoase alături de acesta. Cântărețul a spus că mama sa a fost o femeie foarte puternică și că l-a crescut singură.

Alin Oprea și-a cunoscut tatăl după 33 de ani

„Da, copilăria mea nu a fost ușoară, iar faptul că am crescut fără tată a pus o presiune suplimentară asupra familiei noastre. Mama mea a fost o femeie extrem de puternică și s-a sacrificat enorm pentru a ne crește. A fost pentru noi atât mamă, cât și tată, și a purtat pe umeri povara lipsurilor financiare și a responsabilităților de zi cu zi”, a mărturisit Alin Oprea.

Alin Oprea

Alin Oprea. Sursa foto: Facebook

Tatăl lui a murit

Tatăl lui Alin Oprea s-a infectat cu COVD-19 și a murit. Artistul a spus că l-a marcat foarte tare moartea tatălui său, dar că se bucură că a avut ocazia să-l cunoască și să petreacă momente valoroase împreună. Acesta a mai că nu se aștepta să își piardă tatăl.

Alin Oprea.

Alin Oprea si Medana. Sursa foto: Facebook

„După ce ne-am regăsit, am reușit să construim o legătură autentică și profundă, recuperând mult din anii pierduți. Am avut parte de momente valoroase în care ne-am apropiat foarte mult, iar acea relație reconstruită a devenit esențială pentru mine. Din păcate, pandemia de COVID-19 a adus o lovitură neașteptată”, a spus el.

Cel mai mare regret al lui Alin Oprea

Cântărețul a mai spus că unul dintre regretele sale este că tatăl lui nu a cunoscut-o pe soția sa, Medana. El a declarat că acesta a vorbit doar la telefon cu Medana și că și-ar fi dorit să o vadă măcar o dată.

„Tatăl meu s-a îmbolnăvit grav și, din nefericire, a murit din cauza virusului, fără să apuce să o cunoască pe Medana față în față. Deși nu au avut ocazia să se întâlnească personal, au vorbit de câteva ori la telefon, iar acele conversații mi-au dat sentimentul că între ei s-a format o conexiune autentică. Regret profund că nu au reușit să se cunoască direct, pentru că sunt sigur că ar fi avut o relație frumoasă și s-ar fi înțeles foarte bine”, a adăugat Alin Oprea pentru Viva.

Ne puteți urmări și pe Google News
Revista presei