Crimă în județul Brașov. Și-a ucis șeful pentru că nu a vrut să facă schimb de tură

Crimă în județul Brașov. Și-a ucis șeful pentru că nu a vrut să facă schimb de tură Poliție. Sursa foto Pixabay

Crimă în județul Brașov. Un incident tragic a avut loc într-o firmă de pază din județul Brașov, unde un bărbat a fost ucis de un coleg de muncă după un conflict legat de un schimb de tură sau o zi liberă. Disputa a escaladat rapid după ce victima, aflată în poziția de șef, a refuzat cererea agresorului, ceea ce l-a înfuriat pe subaltern, determinându-l să-l atace violent.

Agresorul, după ce și-a pierdut cumpătul, l-a lovit pe șeful său cu pumnii, picioarele și o bâtă, provocându-i leziuni fatale.

Crimă în județul Brașov. Incidentul a avut loc într-un imobil din oraşul Zărneşti

„Cercetările au fost preluate de poliţiştii din cadrul Serviciul de Investigaţii Criminale Braşov, care, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, au efectuat verificări şi cercetări în cauză, fiind identificat un bărbat, de 47 de ani, bănuit că, în urma unui conflict, ar fi agresat victima, aplicându-i mai multe lovituri, folosindu-se de un obiect contondent, care ar fi condus la decesul bărbatului”, a transmis, sâmbătă, Poliţia Braşov.

Conform declarațiilor procurorului Adrian Radu de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov, investigațiile inițiale arată că victima și agresorul lucrau împreună, victima fiind șeful de tură al agresorului, care era paznic la o firmă din Râșnov. Pe 28 septembrie, în jurul orei 17, agresorul s-a dus acasă la șeful său pentru a-i solicita un schimb de tură sau o zi liberă, dar acesta a refuzat cererea, ceea ce a dus la incidentul tragic.

 Victima a fost bătută crunt de colegul său

„Atunci agresorul l-ar fi lovit cu pumnii şi picioarele şi e posibil şi cu o bâtă, în zona abdomen, coaste, torace. Victima a sesizat agresiunea la Poliţia Zărneşti abia în data de 30 septembrie, când a mers şi la Spitalul Judeţean să obţină un certificat medico-legal, împrejurare în care ar fi fost supus şi unui CT cu substanţă de contrast, dar nu s-ar fi observat leziuni interne. Ulterior victima a mers la domiciliu şi în noaptea de 3/4 octombrie i s-ar fi făcut rău, iar soţia lui ar fi chemat salvarea. Victima a decedat la spital în 4 octombrie”, a declarat procurorul.

Crimă în județul Brașov. Ce au stabilit medicii legiști

Cazul a fost inițial investigat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Zărnești, dar, pe măsură ce cercetările au avansat, dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov. În urma raportului medico-legal, care a evidențiat atât consecințele imediate ale agresiunii, cât și afecțiunile medicale preexistente ale victimei, cum ar fi anevrismul, încadrarea juridică a fost schimbată din ucidere din culpă în lovituri cauzatoare de moarte.

Medicul legist a concluzionat că decesul a survenit în urma unei leziuni fine la aortă, care nu a fost detectată prin investigațiile CT, stabilind că există o legătură directă între agresiune și moartea victimei. În urma acestor constatări, agresorul a fost reținut și ulterior arestat preventiv.

 

Ne puteți urmări și pe Google News
Revista presei