Serialul de pe Netflix care a fost anulat. Fanii, lăsați în suspans

Serialul de pe Netflix care a fost anulat. Fanii, lăsați în suspans Netflix. Sursa foto: yousafbhutta/ Pixabay

Platforma de streaming Netflix a anulat serialul „Kaos”, despre mitologia greacă, la doar câteva luni de la lansare. Serialul apăruse de platformă în august și era în topuri, dar acum a dispărut definitiv. Jeff Goldblum l-a interpretat pe Zeus.

Într-un cadru modern, Zeus l-a înlănțuit pe Prometheus după ce a interferat cu domnia sa divină asupra omenirii. Prometheus încearcă apoi să-l distrugă pe Zeus cu ajutorul a trei oameni, Eurydice, Ariadne și Caeneus.

De ce a dispărut serialul Kaos de pe Netflix

Serialul a stat patru săptămâni în top 10 Netflix, dar n-a fost suficient. În a doua săptămână a ajuns pe locul trei în topul televiziunilor în limba engleză, cu un vârf de audiență de doar 5,9 milioane de vizionări.Una dintre actrițe a spus că serialul a fost ciudat, întunecat și hilar.

„Fiecare a fost genial și unic. Fiecare interpretare m-a surprins și m-a entuziasmat. Am făcut ceva ciudat, întunecat, hilar și absolut tragic – ceva complet uman. Acesta este un sentiment pe care intenționez să îl iau cu mine”, a scris una dintre actrițe, Aurora Perrineau.

Apare un nou serial pe Netflix

Serialul „One Hundred Years of Solitude” („Un veac de singurătate”), format din două părţi a câte opt episoade fiecare, va apărea pe Netflix pe 11 decembrie. Bazat pe capodopera lui Gabriel García Márquez şi regizat de Laura Mora şi Alex García López, „One Hundred Years of Solitude” („Un veac de singurătate”) este unul dintre cele mai ambiţioase proiecte audiovizuale din istoria Americii Latine. Pelicula a fost filmată în Columbia.

Regizarea a fost o adevărată provocare

„Regizarea acestui proiect a fost atât o provocare, cât şi o aventură; la urma urmei, în viaţă, asumarea riscurilor este necesară pentru a da sens la ceea ce facem. Când m-am scufundat în adaptarea One Hundred Years of Solitude (Un veac de singurătate), intenţia mea a fost să creez ceva autentic, care să aibă statura unei producţii internaţionale, pentru că povestea o merită”, a adăugat Alex García López.

Ne puteți urmări și pe Google News
Revista presei