Padsajul Lujerului și tramvaiul 41, blocate. Cascadorie incredibilă

Padsajul Lujerului și tramvaiul 41, blocate. Cascadorie incredibilă Accident Pasajul Lujerului / sursa foto: captură video mediaflux

Traficul printr-unul dintre cele mai aglomerate pasaje din București, prin care trece cea mai folosită linie de tramvai din Capitală, este blocat de un accident.

Linia 42 și Pasajul Lujerului, blocate

Din păcate, circulația prin pasajul Lujerului va rămâne întreruptă pentru încă cel puțin o oră, până când se va finaliza ancheta polițiștilor și autoturismul căzut va putea fi ridicat pe o platformă.

O mașină a căzut de la cinci metri în Pasajul Lujerului, blocând două benzi de circulație și linia de tramva1 41, în jurul orei 14.

Automobilistul circula cu viteză foarte mare și a pierdut controlul mașinii în timp ce se afla pe breteaua exterioară a Pasajului Lujerului.

Cascadorie incredibilă pe breteaua pasajului

Mașina a părăsit carosabilul, a trecut peste zona verde, lată de circa zece metri, a rupt parapetul și a căzut, de la circa cinci metri pe carosabilul porțiunii de intrare în pasaj.

Din primele informații, șoferul automobilului căzut de la înălțime în pasaj a scăpat cu viață. Mai mult, el a reușit să iasă singur din autoturismul care s-a răsturnat, după căderea în pasaj.

Tot din fericire, nu era niciun alt automobil în acel moment la intrarea în pasaj, pe care mașina în care se afla șoferul care a derapat să cadă, și astfel singura mașină distrusă a rămas cea a automobilistului care circula pe deasupra. De asemenea, nu s-au înregistrat alte victime, în afară de șoferul mașinii căzute.

Șoferul ar fi declarat, potrivit martorilor oculari, că a fost șicanat în trafic și, când a încercat să evite mașina care îl incomoda, a părăsit carosabilul, intrând în derapare.

Ce se întâmplă cu traficul prin pasajul Lujerului

Traficul pe linia de tramvai 41 este blocat, la intrarea în Pasajul Lujerului, dinspre Piața Presei și cartierul Crângași, în urma acestui accident.

Pentru preluarea fluxului de călători, STB a anunțat că s-a înființat linia de navetă 641, între Ghencea și Piața Presei.

Revista presei