Cea mai nouă păpușă Barbie. Diwali, creată special pentru un festival indian

Cea mai nouă păpușă Barbie. Diwali, creată special pentru un festival indian

O nouă păpușă Barbie va ajuta la celebrarea celui mai mare festival indian al anului. Este vorba despre Barbie Diwali, cea mai recentă păpușă de la Mattel.

Păpușă pentru un festival

Compania-mamă a lui Barbie, Mattel, a lansat noua păpușă pentru a sărbători Festivalul Hindu al Luminilor.

Acesta va avea loc anul acesta în perioada 31 octombrie - 1 noiembrie.

Barbie Diwali a fost realizată în colaborare cu designerul indian Anita Dongre. A fost nevoie de colaborarea ei pentru ca Barbie Dwali să fie cât mai autentică.

India

India. Sursa foto: Pixabay

Așa că păpușa va prezenta elemente tradiționale indiene. Va avea un top cropped sau choli; o vestă florală cunoscută sub numele de koti; și o fustă cu model, până la glezne, numită lehenga.

Fondul de culori ales pentru hainele acestei păpuși este unul albastru închis.

„În sărbătorirea Diwali, eu și Barbie încurajăm fanii din întreaga lume să sărbătorească frumoasa moștenire a modei și culturii indiene”, a spus Anita. Fusta sau lehenga are flori pe ea, cum ar fi dalii, iasomie și lotus indian.

Florile simbolizează puterea și frumusețea

Acestea sunt cele care reprezintă puterea și frumusețea. Barbie Diwali poartă, de asemenea, brățări și cercei de aur, despre care Anita spune că „reflectează luminile radiante ale festivalului”.

Sursa: Mattel.com

Anita a spus că a vrut să includă „estetica modernă cu măiestria tradițională”. Păpușa se alătură unei linii de Barbies Festival of the World.

Această linie include și sărbătorile Cinco de Mayo și Anul Nou Chinezesc, drept urmare au fost create și astfel de păpuși.

Diwali - festivalul hindus al luminii are loc pe parcursul a cinci zile și cade într-o zi diferită în fiecare an. Festivalul este sărbătorit de milioane de hinduși, jainși și sikh din întreaga lume.

În fiecare dintre aceste religii sărbătoarea este marcată cu diferite evenimente și povești istorice. Dwali este sărbătoarea care răspândește mesajul triumfului binelui asupra răului și al luminii asupra întunericului.

Ne puteți urmări și pe Google News
Revista presei