Diddy, mai ceva ca Epstein. Jay-Z și Beyonce, printre celebritățile care ar fi participat la petrecerile deocheate

Diddy, mai ceva ca Epstein. Jay-Z și Beyonce, printre celebritățile care ar fi participat la petrecerile deocheate Rapperul Diddy. Sursa foto: Facebook

Informații noi ies la iveală în cazul lui Sean Diddy Combs și petrecerile celebre pe care le-ar fi găzduit. Nume grele de la Hollywood ar fi implicate în întreg scandalul, printre ele Jay-Z, Beyonce, Leonardo Di Caprio.

Petrecerile lui Diddy, comparate cu cele ale lui Epstein

În urma denunțurilor a zeci de victime, apar noi nume din industria de la Hollywood care ar fi fost implicate în petrecerile lui Diddy. Nume precum Beyonce, Jay-z, Leonardo Di Caprio, Usher, dar și Meghan Fox apar vechiculate în context. Presa internațională citează surse apropiate anchetei. Asta în timp ce unele dintre vedete au început să șteargă postările legate de Sean Diddy Combs.

Printre acestea se numără Usher și Meghan Fox, care au preferat să șteargă eventualele conexiuni de pe rețelele de socializare. Cert este că acum toată lumea și-a amintit de o altă postare a lui Khloe Kardashian de acum mai mulți ani. Aceasta a povestit pe scurt ce a găsit la una dintre aceste petreceri.

”Jumătate din oamenii de acolo erau în fundul gol”

„M-am urcat într-un avion la 5:30 dimineața. Ei bine, această petrecere… cred că jumătate din oamenii de acolo erau în fundul gol”, spune Khloe Kardashian. Una dintre victimele lui Diddy ar fi fost nimeni altul decât Justin Bieber. Cu toate acestea, reprezentantul acestuia a explicat faptul că vedeta nu dorește să comenteze, mai ales că a devenit tătic de curând și preferă să se bucure de copil. Avocatul Tony Buzbee, cel care reprezintă mai multe victime ale lui Diddy, spune că sunt vizate mai multe celebrități.

Clienții lui spun că vor să dea în judecată aceste vedete pentru că l-ar fi ajutat pe cântăreț să comită și agresiuni sexuale, și apoi să le ascundă. Desigur, avocatul nu exclude posibilitatea unor înțelegeri financiare, ceea ce ar exclude ajungerea în instanță. Rămâne de văzut dacă ancheta se va extinde și asupra altor vedete de la Hollywood. Cert este că multe dintre ele înfruntă emoții mari în aceste zile.

Ne puteți urmări și pe Google News
Revista presei