Mihai Stoica, impresionat de gestul lui Lucescu. „O palmă pentru cei de dinainte”

Mihai Stoica, impresionat de gestul lui Lucescu. „O palmă pentru cei de dinainte” Sursa foto: Facebook/ Mircea Lucescu

Mihai Stoica (59 de ani) a fost impresionat de un gest al selecționerului Mircea Lucescu. Un gest omenesc și firesc dar despre care spune că nu l-a văzut la selecționerii anteriori. Lucescu s-a implicat în situația medicală a mijlocașul campioanei României, Adrian Șut.

Mihai Stoica l-a lăudat pe Mircea Lucescu

Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB a vorbit despre felul în care Mircea Lucescu (79 de ani) s-a implicat și a gestionat situația medicală a lui Adrian Șut. În același timp, el i-a atacat pe foștii selecționeri, despre care spune că nu s-a întâmplat să reacționeze cum a făcut-o acum Lucescu.

Mircea Lucescu l-a sunat pe MM Stoica

Concret, Mircea Lucescu l-a sunat pe Mihai Stoica pentru a-i comunica situația lui Șut. Mijlocașul campioanei României a plecat la Belgrad pentru tratarea leziunii musculare pe care a suferit-o.

Sursa foto: Sport.ro

Oficialul campioanei României a făcut o paralelă cu restul selecționerilor, care nu l-ar fi contactat niciodată pentru a discuta despre situația unui jucător.

„Dacă Mircea Lucescu face asta nu e o palmă pentru cei de dinainte? Am vorbit și cu doctorul Claudiu Stamatescu, m-a sunat să-mi spună de problema lui Șut. RMN-ul l-a făcut la echipa națională, între timp vorbiseră medicii cu medicii noștri”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport, citat de GSP.

Mircea Lucescu a venit să îl vadă pe Lixandru

Având în vedere sitația medicală, Șut nu va mai fi convocat la națională, tocmai din cauza accidentării. El va juca în derby-ul cu Dinamo de pe 20 octombrie și cu Rangers, în Europa League, pe 24 octombrie.

„Este o pierdere omenească, Mircea Lucescu a venit să îl vadă. I-a spus lui MM că a venit să îl vadă pe Lixandru, este o pierdere, dar nu stă FCSB în Lixandru. Noi nu mai jucăm în campionatul intern cu doi închizători, acum jucăm cu Tănase și Olaru.Ca să îl încurajez m-am dus în sala de mese, l-am luat de gât. I-am zis lui MM: «Mâine îi măriți contractul lui Lixandru!». I-am făcut 12.000 de euro pe lună, avea 7.000 sau 8.000 de euro, iar eu i-am făcut 12.000, a spus Gigi Becali, patron FCSB, pentru Fanatik

Revista presei