Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, nuntă cu peripeții. La așa ceva chiar că nu se așteptau

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță, nuntă cu peripeții. La așa ceva chiar că nu se așteptau Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță. Sursa foto: Facebook

Monica Bîrlădeanu s-a căsătorit sâmbătă, 5 octombrie, cu Valeriu Gheorghiță. Marea petrecere s-a ținut la Palatul Snagov și multe persoane importante și-au făcut apariția. O parte din ele au dat plicurile goale, chiar dacă s-a distrat pe cinste și au mâncat preparate de lux.

Cât a costat nunta celor doi

Actrița a avut două rochii de mireasă, pe care a cheltuit 3.000 de euro. Ea și partenerul său au colaborat cu wedding planner pentru marele eveniment. Prețul pentru închirierea Palatului Snagov pornește de la 6.000 de euro, iar cel mai scump meniu afișat pe site-ul localului este de 90 euro.

Fiecare invitat a primit cadou un parfum din partea mirilor. „Cadouri pregătite pentru fiecare oaspete din noua colecție”, a scris Monica pe Instagram.

Unii invitați ar fi dat plicul gol

La marele eveniment au fost prezente mai multe vedete din showbiz, printre care și Andreea Marin, Daciana Sârbu, Andreea Raicu, Dana Rogoz, Adelina Pestrițu, Octavia Geamănu și Marian Ionescu. Trupa Direcția 5 i-a ținut pe invitați pe ringul de dans. De la nuntă a lipsit apropiatul lui Valeriu Gheorghiță, Raed Arafat, spre uimirea tuturor.

Dana Budeanu

Dana Budeanu. Sursa foto Instagram

După petrecere, Dana Budeanu a spus pe contul său de Instagram că unii invitați n-au dat dar și că au mâncat și băut pe gratis. Se pare că una dintre invitatele care a dat plicul gol este o directoarea unei reviste de modă.

Ce spune Monica Bîrlădeanu

Chiar dacă s-a spus că n-ar fi primit dar de la toți invitați, Monica Bârlădeanu le-a mulțumit celor care au fost alături ea și de Valeriu Gheorghiță în cel mai important moment al lor. Actrița a spus că nunta a ieșit așa cum a visat.

”O nuntă așa cum am visat amândoi: la palat, într-o rochie de vis (două, de fapt) într-un decor superb, în arome perfecte, cu oaspeți aleși. Am trăit frumos seara trecută cu toții. Mulțumim tuturor oaspeților noștri pentru dragoste și bucuria de-a ne fi fost alături în unul din cele mai importante momente ale familiei noastre. Love, M&V 💖💖”, a scris Monica Bîrlădeanu pe rețelele sociale.

Revista presei