Fiul lui Britney Spears a făcut 18 ani, dar asta nu o scutește pe vedetă de plata pensiei alimentare

Fiul lui Britney Spears a făcut 18 ani, dar asta nu o scutește pe vedetă de plata pensiei alimentare Sursa foto: Instagram

Fiul lui Britney Spears este oficial adult legal, dar asta nu înseamnă că plățile pentru întreținerea copilului către fostul ei soț vor înceta. Avocatul lui Kevin Federline, Mark Vincent Kaplan, spune că legea din California prevede că plățile pentru întreținerea copiilor continuă până când un copil absolvă liceul

Fiul vedetei, întreținut în continuare de ea.

Ambii copii ai fostului cuplu au 18 ani, iar cel mai mare, Sean, este stabilit. să împlinească 19 ani luna viitoare. „În conformitate cu legea din California, obligațiile de întreținere a copiilor se extind până când copilul minor împlinește 18 ani. Cu toate acestea, dacă nu a absolvit liceul până atunci, sprijinul continuă până când o fac, dar niciodată după vârsta de 19 ani”, a explicat avocatul.

O sursă a declarat publicației că, vedeta pop este fericită să continue să-și sprijine financiar băieții. „Britney a avut întotdeauna planuri de a-i sprijini pe băieți în orice mod posibil, iar asta nu se va schimba. Ea va continua să-i iubească și să-i ajute în orice fel poate”,  spune sursa pentru presa americană. Kevin a avut custodia principală a fiilor lor de peste un deceniu.

Britney nu și-ar fi văzut copiii cu lunile

Se pare că Britney nu și-ar fi văzut băieții cu luni de zile, pentru că refuzau contactul cu ea. Anul trecut, Federline a făcut demersuri pentru a obține permisiunea de a-și muta fiii în Hawaii. Unde soția sa primise o nouă ofertă de muncă. Având în vedere relația lor tensionată, Britney nu s-a opus ca fiii ei să se mute în statul tropical.

La acea vreme, existau zvonuri că Kevin ar fi sperat să obțină mai mulți bani de la vedetă, în baza legii din Hawaii. Dar rămâne neclar dacă acordul de întreținere a copilului dintre Britney și Kevin s-a schimbat. Cu o avere netă estimată la 60 de milioane de dolari, Britney nu suferă din cauza banilor bani. Ea a avut o carieră muzicală de succes, în special la sfârșitul anilor 90 și 2000. A fost supranumită „Prințesa Pop”, iar veniturile ei au crescut vertiginos din vânzările de albume, turneele mondiale.

Revista presei