Oamenii care câștigă sub 5.000 de euro pe lună sunt săraci. Vedeta care a inflamat internetul. Video

Oamenii care câștigă sub 5.000 de euro pe lună sunt săraci. Vedeta care a inflamat internetul. Video Cristina Şişcanu. Sursa foto: facebook

Cristina Şişcanu, din lipsă de ocupație, probabil, s-a gândit să-i jignească pe românii care câștigă sub 5.000 de euro pe lună, de parcă ei ar fi vinovați. Cei care o urmăresc au reacționat imediat la postare sa.

Cristina Şişcanu este de acord un „antreprenor”

Cristina Șișcanu s-a trezit cu multe comentarii la postarea de pe social media. Aceasta a creat controverse după ce a postat un videoclip în care a spus că oamenii care câștigă sub 5.000 de euro pot fi considerați săraci. Multă lume s-a simțit jignită, dar nu i-a păsat.

Prezentatoarea de la Metropola TV este de acord cu Petre Fluerașu, care se recomandă antreprenor și business coach, care a explicat de la ce sumă în jos poți fi considerat sărac în România.

Cristina Şişcanu nu a ascun faptul că este de acord cu ce a expus persoana respectivă, aducând câteva argumente: El spunea că dacă câștigi sub 5.000 de euro, ești sărac și nu faci parte din clasa de mijloc. Vorbim de un venit de 5.000 de euro pe familie. A mai zis că e convins că o să fie înjurat pentru asta, dar că își asumă, și asta mai ales de cei săraci, care nu au un mindset că trebuie să meargă mai departe. Omul nu a spus-o din aroganță. Eu îl înțeleg și înțeleg logica. Îi dau dreptate”.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.Cristina Şişcanu este de acord un „antreprenor”. Sursa foto: facebook

Dacă te mulțumești cu puțin, puțin ai

Cristina Şişcanu s-a trezit vorbind, acuzându-i pe bieții români care câștigă mai puțin, nu din vina lor, ci a angajatorului, că „dacă ești single, trebuie să câștigi cel puțin 3.000 de euro. Oameni buni, așa este. Știți ideea aia că dacă te mulțumești cu puțin, puțin ai? Vedeți că toate s-au scumpit. Deja cu 1.000 de euro nici nu mai ai ce să faci. Depinde ce vrei și cum vrei, dacă vrei să evoluezi”.

În opinia ei, „ești bogat atunci când nu mai ai stresul zilei de mâine, adică nici grija financiară legată de ce ți se întâmplă la anul. Atât de stabil să fii financiar încât să nu îți fie frică dacă pică o activitate sau un business! Știți ce spun?”, a spus Cristina Şişcanu. În partea acesta de mesaj chiar are dreptate, dar uită faptul că în România practica acesta e bine împământenită de clasa politică, iar românii, în marea lor majoritate, nu au nicio putere, mai ales când este nevoit să muncească pe bani puțini.

Revista presei