Farul Constanța și Dinamo București, scor 1-1. O remiză care încurcă ambele echipe

Farul Constanța și Dinamo București, scor 1-1. O remiză care încurcă ambele echipe

Farul Constanța și Dinamo București au terminat la egalitate, scor 1-1, vineri seara, la Ovidiu, într-un meci disputat în etapa a 12-a a Superligii de fotbal. Dinamo a început meciul în forță, dar Farul a revenit spectaculos pe parcursul jocului.

Dinamo deschide scorul rapid

Meciul a început perfect pentru Dinamo București, care a reușit să deschidă scorul încă din minutul 4, prin Cătălin Cîrjan. Acesta a marcat după o acțiune personală de excepție, surprinzând apărarea Farului.

Gazdele au încercat să revină în joc, însă au ratat mai multe oportunități de a egala în prima repriză.

Narek Grigorian a avut o șansă importantă în minutul 45, când a șutat de la 11 metri, însă portarul dinamovist Adnan Golubovic a reușit să respingă mingea de sub transversală. Portarul sloven a continuat să fie un obstacol major pentru echipa constănțeană, intervenind salvator și la lovitura de cap a lui Rivaldinho în prelungirile primei reprize.

Farul - Dinamo 1-1, 04.10.2024. Foto: Facebook /Dinamo București

Farul egalează în repriza secundă, după mai multe ratări

Farul a continuat să pună presiune pe adversar în repriza secundă și a reușit să egaleze în minutul 71 prin armeanul Narek Grigorian, care a profitat de o greșeală a fundașului dinamovist Cristian Costin.

Farul a avut ocazia egalării mai devreme, dar Andrei Ciobanu a nimerit bara în minutul 59. Apoi, echipa gazdă ar fi putut întoarce rezultatul în favoarea sa, dar Golubovic a respins spectaculos un șut puternic de la distanță trimis de Dragoș Nedelcu în minutul 84, transmite Agerpres.

Acest egal menține Farul cu o singură victorie în ultimele șase etape, având trei egaluri și două înfrângeri în această perioadă. De cealaltă parte, Dinamo înregistrează al treilea egal consecutiv și continuă să nu aibă nicio victorie în deplasare în acest sezon.

FC Farul Constanţa - FC Dinamo Bucureşti 1-1 (0-1), Academia Hagi - Stadion Central - Ovidiu Au marcat: Narek Grigorian (71), respectiv Cătălin Cîrjan (4). Arbitru: Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi); arbitri asistenţi: Marius Badea (Râmnicu Vâlcea), Adrian Vornicu (Iaşi); al patrulea oficial: Ionuţ Coza (Cernica) Arbitru video: Florin Andrei (Târgu Mureş); arbitru asistent video: Florian Alexandru Vişan (Galaţi) Observatori: Alexandru Deaconu (Bucureşti) - CCA, Constantin Stătescu (Bucureşti) - LPF

Revista presei