Andreea Esca, prima reacție după despărțirea Alexiei de Mario Fresh. Reacție vehementă a vedetei TV

Andreea Esca, prima reacție după despărțirea Alexiei de Mario Fresh. Reacție vehementă a vedetei TV Alexia Eram și Mario. Sursa foto: Facebook

Alexia Eram și Mario Fresh au pus capăt unei relații care a durat în jur de opt ani. Profitând de faptul că fiica sa se afla la Paris, Andreea Esca a transmis un mesaj subtil cu privire la despărțirea lor.

Alexia Eram a pus capăt relației cu Mario Fresh

Alexia Eram și Mario Fresh au decis să se despartă și chiar dacă nu au confirmat oficial că s-au despărțit, Mario Fresh a șters toate fotografiile pe care le avea cu Alexia pe social media.

Între timp Alexia Eram, fiica celebrei Andreea Esca, a plecat în Paris pentru a lua un interviu actorilor din serial „Emily in Paris” difuzat pe Netflix. Cea care a făcut anunțul a fost chiar știrista de la Pro TV, care a postat un videoclip în care Alexia intervievând actorii.

Andreea Esca și-a exprimat mândria față fiica sa făcând și o aluzie subtilă la puterea de a depăși momentele dificile ale fiicei sale spunând că întrebările alese pentru interviu sunt „caracteristice familiei noastre”.

„Margo in Paris!”. Continuă! Bravo @alexiaeram! Așa mândră! Tu conduci lumea! Și se pare că întrebările sunt specifice familie.”, a scris Andreea Esca pe social media.

Ce spune Mario Fresh  despre ruptură

Alexia Eram și Mario au început relația în urmă cu opt ani, atunci când Mario Fresh a fost invitat să cânte la ziua de naștere a Alexiei. Relația lor a evoluat treptat, dar acum, se pare că au decis să se despartă.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi zâmbindAlexia Eram a pus capăt relației cu Mario Fresh. Sursa foto: Facebook

Mario Fresh a recunoscut recent că au fost mai multe rupturi între ei dar au ținut totul pentru ei: „ Am stat să calculăm singuri situația, să vedem ce avem de făcut. Stăm separat, dar împreună în același timp. Adică avem fiecare casa lui, dar dormim ori la mine ori la ea”.

În trecut el spunea că îi este greu să înțeleagă de ce unii își șterg pozele după o despărțire, dar, în mod ironic, exact acest lucru l-a făcut acum: a șters toate fotografiile în care apărea alături de Alexia.

Mario Fresh a mai mărturisit că vara trecută au stat separați vreo două luni, „aproape nu ne-am vorbit. S-a ajuns la o saturație, am zis: ne deranjăm prea mult. Și după aia, hop, am revenit. Nu există block, unfollow, șterg pozele cu tine. Nu! Faci parte din viața mea sau ai făcut parte din viața mea. Nu există treaba asta”, spunea Mario Fresh, potrivit cancan.ro.

Revista presei