Cei doi frați care au uimit la Vocea Romaniei trăiesc din taximetrie și construcții

Cei doi frați care au uimit la Vocea Romaniei trăiesc din taximetrie și construcții Marcus și Andrei Muresan. Sursa foto: facebook / Vocea Romîniei

Andrei și Marcus Mureşan, doi frați din Cluj, au reușit să convingă juriul de la Vocea României să îi primească în echipe. Cei doi au participat separat și au prestații de excepție.

Au avut mari emoții

Fratele mai mic, Marcus Mureşan, în vârstă de 24 de ani, a fost cel cu ideea participării la Vocea României. Andrei, Fratele mai mare, care a împlinit 29 de ani, s-a molipsit de entuziasmul mezinului și a luat decizia de a merge și el la emisiune. Și bine a făcut, pentru că a întors toate cele patru scaune cu piesa "Según Quién".

Cei doi au declarat pentru monitorulcj nu s-ar fi așteptat să întoarcă, în total, 6 scaune. „Amândoi am avut foarte mari emoții. Când s-a întors primul scaun la fiecare dintre noi am respirat ușurați, pentru că aveam deja un loc asigurat în concurs și cu fiecare scaun care s-a întors mai apoi a fost doar un bonus. Noi ne-am fi așteptat, chiar ne spuneam de acasă că o să întoarcem 6 scaune împreună", au spus ei.

Vocea României

Vocea României. Sursa foto: facebook / Vocea Romîniei

I-au ales pe Smiley și Chirilă ca antrenori

„La mine e un lucru mare că m-am întors. Nu prea ascult muzică latino, e prima oară când aud piesa asta și nici nu rezonez foarte mult la muzica latino, în general. Mi s-a părut că pe scenă e un puști de 16 ani, așa suna vocea ta, foarte proaspăt, foarte young. Eu pentru asta m-am întors. Aș vrea să te cunosc, aș vrea să aud ce mai cânți, să ascult tot albumul. Și dacă nu ai un album, să-l facem împreună”, a spus Smiley, pe care Andrei l-a și ales ca antrenor.

La rândul lui, Marcus i-a convins pe Tudor Chirilă și echipa Horia & Theo Rose să întoarcă scaunele, cu melodia „You Are The Reason”. El l-a ales ca antrenor pe solistul trupei Vama, Tudor Chirilă.

Unul a fost ajutor de bucătar, celălalt a făcut Construcțiile

Nu a fost prima oară cînd frații Mureșan au încercat să performeze muzical. Marcus a mai fost, în urmă cu 3 ani, la Vocea României, dar nu a trecut de prima audiţii. El a lucrat ca ajutor de bucătar în restaurante încă de la vârsta de 14 ani, dar și în construcții.

Pe de altă parte, Andrei a urmat un liceu tehnologic și apoi Facultatea de Construcții. El a mărturisit că și-ar fi dorit să urmeze un liceu de muzică și Conservatorul. Munca în construcții nu i-a priit, așa că băiatul și-a cumpărat o boxă și a început să cânte pe stradă, câștigând bani din spectacolele stradale și taximetrie.

Ne puteți urmări și pe Google News
Revista presei