Despărțirea momentului: Alexia Eram și Mario Fresh. Detaliul care a atras atenția

Despărțirea momentului: Alexia Eram și Mario Fresh. Detaliul care a atras atenția sursa: Instagram

Unul dintre cele mai mediatizate și longevive cupluri din România, Mario Fresh și Alexia Eram este istorie. Cei doi s-au despărțit definitiv după opt ani de relație. Fiica cunoscutei prezentatoare Tv ar fi plecat deja din România, iar fostul ei iubit i-a dedicat o piesă de adio. Cu toate că apropiații celor doi vorbesc despre o despărțire amiabilă, un gest al lui Mario a atras atenția. 

Alexia Eram și Mario Fresh, despărțire după opt ani

Alexia Eram și Mario Fresh și-au spus adio. Unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă românească este istorie.

Chiar dacă cei doi au trecut prin mai multe separări și împăcări, de data aceasta despărțirea lor pare să fie definitivă. Influencerița, fiica cunoscutei prezentatoare TV, Andreea Esca, ar fi părăsit deja România și se află la Paris, scrie Cancan.

În timp ce Alexia își va ocupa timpul cu press-tripuri și vizite la bunici, Mario pare foarte concetrat pe activitatea muzicală. El ar fi compus deja o piesă, dedicată Alexei, de rămas bun.

Mario, gestul pe care Alexia nu l-a făcut

Cu mulți ani de iubire în spate, cei doi tineri au decis despărțirea în urmă cu o lună, în mod amiabil, transmite sursa citată, care se bazează pe declarațiile apropiaților celor doi.

Totuși, un detaliu a atras atenția. Pe rețelele sociale, cei doi se au în continuare la „friends” și continuă să se urmărească, dar Mario a șters toate amintirile cu fosta iubită, Alexia Eram.

Fiica prezemtatoarei TV nu a făcut același lucru, pe contul ei oficial de Instagram, apar în continuare fotografii din momentele trăite de cei doi de-a lungul celor opt ani de relație.

 Versurile melodiei, „Nu plânge”, compusă de Mario Fresh

Piesa „Nu plânge” ultima compusă de Mario Fresh, ar fi o dedicație pentru fosta iubită, Alexia.

Sursă foto: captură video Youtube

Mario Fresh a compus o piesă după despărțirea de Alexia Eram

”Doare atunci când pui capul pe pernă și mă visezi,

Mă visezi cum te alintam și sărutam pe ochii tăi verzi

Și-ți spuneam că faci cât un univers,

Ce faci tu în fața casei mele, dacă știi eu îți fac rău ție?

Nu zic nu, eu aș ieși, dar nu vreau să mă vezi că-s bine”

Și coperta piesei are o imagine sugestivă. Mario Fresh apare într-o încăpere, iar pe perete este un tabou cu doi ochi verzi.

Ne puteți urmări și pe Google News
Revista presei