Serialul fenomen revine pe Netflix. Noul sezon, peste câteva zile. Video

Serialul fenomen revine pe Netflix. Noul sezon, peste câteva zile. Video Netflix. Sursa foto. Pixabay

Netflix a confirmat că sezonul al treilea din „The Lincoln Lawyer” (Avocatul din limuzină) va fi lansat mult mai repede decât se credea inițial. Așadar, abonații platformei de streaming nu mai au mult de așteptat.

Netflix vine cu un nou sezon din drama de mare succes

Așadar, Manuel Garcia-Rulfo revine în rolul lui Mickey Haller în The Lincoln Lawyer”, un serial așteptat de milioane de abonați. „Sezonul acesta va fi foarte interesant”, a spus  Garcia-Rulfo „Îl vedem pe Mickey luptându-se cu atât de multe lucruri în același timp: cu romantismul, cu soțiile și cu cazurile sale. Nu te aștepți niciodată la ce se va întâmpla, cine va fi rău și cine va fi vinovat”.

Toate episoadele din „The Lincoln Lawyer” sezonul 3 sosesc pe Netflix pe data de 17 octombrie. Vestea bună este că serialul nu va fi împărțit în două părți ca precedentele.

Mai exact, toate cele 10 episoade ale sezonului 3 vor fi lansate odată, asta înseamnă că nu va trebui să așteptăm iar încă un an, așa cum a fost cu sezonul 2, când Netflix a ales să lanseze sezonul în două părți cu câte cinci episoade.

Celebrul avocat, gata de orice pentru a câștiga procesele

Redutabilul avocat al apărării din Los Angeles, Mickey Haller, este gata de orice pentru a câștiga din lincolnul său inconfundabil înfruntările din sistemul american de justiție. „The Lincoln Lawyer”, sezonul 3, este o continuare a poveștii bazate pe seria de romane scrisă de celebrul Michael Connelly.

Mickey Haller (Manuel Garcia-Rulfo), un avocat idealist, își conduce cabinetul de avocatură de pe bancheta din spate a limuzinei sale Lincoln, în timp ce preia cazuri mai mari sau mai mici din Los Angeles.

Inspirat din seria de romane de succes a renumitului romancier, sezonul al treilea promite la fel de mult. Să nu uităm că avocatul poate depăși majoritatea obstacolelor în orice moment, dar sezonul 3 va lovi aproape de casă. În ultimele momente ale sezonului 2, Mickey află că prietena lui Glory Days (Fiona Rene), cu care a lucrat anterior la cazul Jesus Menendez din sezonul 1, a murit și de aici va curge toată acțiunea.

Ne puteți urmări și pe Google News
Revista presei