Simona Halep a spus DA! Românca a confirmat evenimentul din februarie

Simona Halep a spus DA! Românca a confirmat evenimentul din februarie Simona Halep. Sursa foto: facebook / TransylvaniaOpen

Românii vor avea posibilitatea s-o urmărească pe Simona Halep la Cluj Napoca, la începutul lunii februarie a anului viitor. Fostul lider WTA și-a anunțat prezența la turneul Transylvania Open, dotat cu premii în valoare de premii în valoare de 250.000$.

Simona Halep a confirmat, printr-un mesaj video, participarea la turneul din Cluj-Napoca: ”Salutare, dragilor! Cu mare bucurie vă anunţ că o să joc la Transylvania Open, în perioada 1-9 februarie 2025. Abia aştept să ne revedem în Cluj-Napoca, la BTarena, şi vă aştept pe toţi în sală. Va fi magic!”.

Alături de Simona Halep, iubitorii tenisului vor avea posibilitatea să le urmărească și pe Ana Bogdan, finalista ultimei ediţii a turneului, dar și pe Jaqueline Cristian şi Gabriela Ruse.

Unul dintre cele mai spectaculoase evenimente sportive din România

Patrick Ciorcilă, directorul Transylvania Open WTA 250, spune că turneul de anul viitor cuprinde o listă impresionantă de jucătoare, iar Transylvania Open 2025 o să fie unul dintre cele mai spectaculoase evenimente sportive din România!". "Este nemaipomenit că Simona Halep va reveni la Transylvania Open!", a adăugat el

Turneul de la Cluj Napoca pune la bătaie 250 de puncte WTA şi premii în valoare de 250.000$. Simo a jucat finala turneului din anul 2021, pe timpul pandemiei, împotriva Anettei Kontaveit. Românca a pierdut, atunci, cu 2-6, 3-6.

În ediția precedentă, care a avut loc între 3 şi 11 februarie anul trecut, trofeul Transylvania Open a fost câștigat de jucătoarea cehă Karolina Pliskova, după o finala cu Ana Bogdan.

Transylvania Open

Transylvania Open. Sursa foto: facebook / TransylvaniaOpen

A revenit în circuitul WTA

Simona Halep a revenit pe teren în turneul WTA 125 de la Hong Kong. Românca nu a mai jucat din luna martie, de la meciul pierdut în fața Paulei Badosa, la turneul de la Miami. Ulterior, sportiva s-a accidentat și genunchi, iar recupararea a durat câteva luni.

Ea a fost suspendată pentru dopaj în urmă cu doi ani, după ce ieșit pozitivă la o substanță interzisă. După mai multe recursuri, TAS i-a redus pedeapsa la nouă luni.

Revista presei