Chitara „Taylor Swift”, distrusă de un bărbat. Acesta a plătit 4.000 de dolari pentru ea 

Chitara „Taylor Swift”, distrusă de un bărbat. Acesta a plătit 4.000 de dolari pentru ea  Taylor Swift. Sursa foto: Facebook

Un bărbat a distrus o chitară cu un ciocan în Texas. Acesta ar fi putut crede că obiectul fusese semnată de Taylor Swift, dar nu era, de fapt, o chitară oficială certificată de Swift.

Într-un videoclip care a devenit viral, bărbatul care avea un ciocan mic la el, după ce ar fi cumpărat la o licitație de caritate pentru 4.000 de dolari această chitară. O postare pe X cu clipul care arată distrugerea chitarei a fost vizualizată de peste 22 de milioane de ori de când a fost distribuită duminică seara.

Dar, contrar relatărilor din mass-media, chitara pe care bărbatul a distrus-o nu fusese semnată de Swift, și nu era o chitară oficială certificată folosită de cântăreață, a confirmat pentru Variety o sursă apropiată de compania ei de merch.

Organizația care a organizat licitația, Ellis County WildGame Dinner, a prezentat chitara cu o inserție de CD semnată, dar chitara în sine nu a fost semnată. În videoclip, un bărbat cu părul alb se îndreaptă spre chitară și o sparge cu un ciocan, în uralele mulțimii adunate. După ce chicotește și spune ceva inaudibil în clip, el ridică instrumentul ca și cum ar vrea să îl spargă pe jos, înainte de a se întoarce la locul său. Licitația a avut loc în Waxahachie, Texas, sâmbătă, 28 septembrie. Organizația nonprofit Ellis County WildGame Dinner spune că evenimentul beneficiază de „educație agricolă pentru tinerii locali.” Nici Swift, nici reprezentanții ei nu au comentat incidentul. Un reprezentant al Ellis County WildGame Dinner nu a răspuns la o cerere de comentarii.

Motivele bărbatului care a spart chitara sunt neclare

Swift a generat furia națiunii MAGA luna trecută după ce a anunțat că intenționează să voteze pentru vicepreședintele Kamala Harris la prezidențialele din SUA din 2024, în urma victoriei decisive a lui Harris în dezbaterea cu Trump.

Donald Trump a postat, fără nicio explicație, mesajul „O URĂSC PE TAYLOR SWIFT!” pe rețeaua sa de socializare Truth Social. În susținerea lui Harris, Swift i-a reproșat lui Trump că a folosit anterior o imagine falsă a ei, generată de inteligența artificială, pentru a face să pară aceasta îl susține.

Trump a sugerat că nu este îngrijorat că Swift l-ar putea da în judecată pentru postarea imaginilor false, spunând că acestea „au fost inventate de alte persoane”.

 

Revista presei