Scene șocante: violență domestică în metroul bucureștean. Călătorii au rămas blocați

Scene șocante: violență domestică în metroul bucureștean. Călătorii au rămas blocați

Scene de o violență fără precedent s-au desfășurat în metroul din București. Un bărbat și-a bătut concubina sub privirile consternate ale celorlalți călători.

Violență în metrou

Scena de violență domestică a avut loc, la finalul săptămânii trecute, într-un tren al metroului din București. Un bărbat și-a lovit cu bestialitate concubina sub privirile călătorilor.

Ca de obicei, oamenii s-au temut să intervină. Individul violent nu a fost apostrofat decât de doi călători mai curajoși. Până la urmă, după diverse amenințări, bărbatul a fost dat jos din tren.

Filmarea de câteva zeci de secunde arată cum o femeie se ridică de pe scaun și se așează efectiv între bărbat și soția acestuia, pe care tocmai o agresase fizic. În acel moment, bătăușul devine și mai agresiv și pe filmare se aude cum spune: „Ce, nu am voie să îmi bat nevasta? Bă, te tai!”.

Amenințări la adresa călătorilor

După această scenă, un alt călător a intervenit, împingându-l pe agresor și forțându-l să coboare la prima stație. Acesta a coborât alături de femeia lovită, înjurând și amenințând.

Bătaie, interlop

Bătaie. Sursa foto: Arhiva EVZ

Filmarea postată a provocat reacții diverse, de la uimire până la comentarii ce se legau de pasivitatea persoanelor din tren.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu în urma acestui act de violență domestică

Imediat după incident, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului - Brigada de Poliție pentru Transportul Public au fost sesizați, de către Metrorex, despre faptul că mai multe persoane tulbură liniștea și ordinea publică.

Cele două persoane au fost identificate de către polițiștii ar căror cercetări vor fi continuate.

„În cauză, polițiștii s-au sesizat din oficiu, iar în urma investigațiilor efectuate, au fost identificate două persoane, bănuite de comiterea faptei.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Brigăzii de Poliție pentru Transportul Public, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1”, au declarat oficialii Brigăzii de Poliție pentru Transportul Public din cadrul Poliției Capitalei.

Revista presei