Român găsit vinovat de crimă în Londra. A sperat că păcălește anchetatorii, dar n-a reușit

Român găsit vinovat de crimă în Londra. A sperat că păcălește anchetatorii, dar n-a reușit Crimă. Sursa foto: Gerd Altmann/ Pixabay

Un român pe nume Sabin Manda a fost găsit vinovat pentru crimă de o instanță din Londra. El le-a spus anchetatorilor că a fost în legitimă apărare atunci când a ucis un tânăr, dar din camerele de supraveghere a reieșit contrariul.

Crimă în Londra

Inner London Crown Court l-a găsit pe Sabin Manda, găsit vinovat de uciderea lui Bajram Luli, 27 de ani, joi. Românul l-a ucis pe Bajram pe 11 martie 2024, după o ceartă legată de droguri în Sudbury Heights Avenue, Greenford. El a spus că l-a atacat pe Bajram în legitimă apărare, dar anchetatorii nu l-au crezut.

Sabin Manda

Criminalul Sabin Manda. Sursa foto Poliția Metropolitană

„Totuși, în urma incidentului, a dispărut, susținând că era îngrijorat de posibile represalii. Între timp, detectivii au obținut imagini de pe camerele de supraveghere care au surprins atacul și au arătat că acesta a fost neprovocat”, se arată într-un comunicat al Poliției Metropolitane.

Românul a fost arestat

Într-un final, românul a fost arestat. El riscă mulți ani de închisoare pentru crima comisă. „Echipa de investigație a muncit mult și din greu pentru a localiza imagini ale acestui incident care au ajutat la dezmințirea afirmațiilor lui Sabin Manda privind autoapărarea. Acesta a fost un atac neprovocat și Manda se va confrunta acum cu mulți ani în închisoare pentru a lua în considerare consecințele acțiunilor sale. Nu pot decât să sper că condamnarea sa va aduce puțină alinare familiei lui Bajram”, a declarat inspectorul detectiv Adam Guttridge, specialist Crime South.Pronunțarea sentinței va avea loc la aceeași instanță în data de 11 octombrie.

Ne puteți urmări și pe Google News
crimă

Crimă. Sursa foto: Pixabay

Triplă crimă în Londra

Recent a avut loc și o triplă crimă în Londra. Juliana Prosper, 48 de ani, a fost găsită moartă împreună cu Kyle Prosper, 16 ani, și Giselle Prosper, 13 ani, într-un apartament din Luton, vineri. Polițiștii l-au arestat pe Nicholas Prosper, în vârstă de 18 ani, și l-au acuzat de triplă crimă.

Tânărul de 18 ani a fugit de acasă după ce a ucis trei persoane, dar a fost găsit ulterior de agenţi şi arestat preventiv. „Juliana a trăit pentru copiii ei. A fost o persoană pozitivă care ne va lipsi foarte mult”, a declarat un apropiat al unei victime.

Revista presei