Anastasia Soare și Sofia Vergara, nedespărțite. Cum au ajuns cele două să fie bune prietene

Anastasia Soare și Sofia Vergara, nedespărțite. Cum au ajuns cele două să fie bune prietene Anastasia Soare. Sursa foto: Instagram

Celebra Anastasia Soare și Sofia Vergara par să fie nedespărțite. Cele două sunt văzute împreună mai peste tot, iar românca nu scapă ocazia de a arăta acest lucru.

Nedespărțite și la Paris

O relație de prietenie cum mai rară vezi este cea dintre româncă Anastasia Soare și actriță Sofia Vergara. Cele două își petrec din ce în ce mai mult timp împreună. Că vorbim despre vacanță sau despre evenimente unde sunt invitate, soția și Anastasia par de nedespărțit. Inclusiv la săptămâna modei de la Paris, cele două s-au fotografiat împreună.

Screenshot

Desigur că mult mai faimoase sunt pozele din vacanță de pe Coasta de Azur. La acel periplul de acolo a participat și nimeni altul decât Puiu Popoviciu și mult mai tânără lui nevastă. Iar fotografiile au fost postate tot de Anastasia Soare pe contul ei de Instagram.

Româncă, prietena vedetelor de la Hollywood și nu numai

Cert este ca “Regina sprâncenelor”, așa cum mai este supranumită românca și Sofia, au o relație care durează de ani de zile. Desigur că talentul Anastasiei în a da forma sprâncenelor le-a adus împreună. Cu toate acestea, cele două par să aibă foarte multe lucruri în comun. Mai ales că românca este extrem de populară printre vedetele de la Hollywood. Jennifer Lopez, Kim Kardashian, dar și altele i-au trecut pragul salonului ei. Cu toate acestea, nu merge în vacanță cu mai sus numitele.

Ne puteți urmări și pe Google News

Însă cu Sofia Vergara, lucrurile stau diferit. Anastasia i-a fost alături actriței și după divorțul de Joe Manganiello, astfel că relația lor s-a sudat. Românca a ajuns în America la începutul anilor 90. Iar de atunci, a pus bazele unui adevărat imperiu de cosmetice. Astfel că acum se poate lăuda cu venituri de sute de milioane de dolari, de pe urma afacerilor sale. Iar acestea par să fie din ce în ce mai prolifice din punct de vedere financiar.

Revista presei