Mașina unui fost ministru a fost vandalizată: Cineva a comandat această lovitură

Mașina unui fost ministru a fost vandalizată: Cineva a comandat această lovitură Ion Ștefan / sursa foto: FB

Mașina fostului ministru al Dezvoltării, Ion Ștefan, a fost distrusă vineri seară în parcarea exterioară a unui restaurant din Focșani. Acesta era la un eveniment când mașina lui a fost vandalizată. Ar fi vorba despre o încercare de intimidare care să fi avut de-a face cu zvonurile privind plecarea lui la PSD.

Mașina fostului ministru a fost vandalizată

„Eu cred că este un mesaj de intimidare, de atenționare. Cred că sunt niște refulări din trecut. Vor să îmi transmită că ei sunt puternici. Cineva a comandat această lovitură, acest gest”, a spus Ion Ștefan pentru ZiaruldeVrancea.

Oamenii legii fac verificări pentru a afla cine i-a vrut răul fostului ministru. „În această seară, în jurul orei 20:50, IPJ Vrancea a fost sesizat telefonic de către un bărbat de 55 de ani din municipiul Focșani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-un local public din oraș, a găsit autoturismul parcat cu geamul de la portieră spart. În acest caz, se efectuează cercetări pentru a stabili exact circumstanțele evenimentului, în cadrul unui dosar penal deschis pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere”, au declarat reprezentanții IPJ Vrancea.

Ion Ștefan, dezminte zvonurile

Deputatul Forța Dreptei Vrancea, Ion Ștefan, dezminte zvonurile vehiculate în ultimele săptămâni în mediul politic. El a spus că nu va pleca la PSD, așa cum s-a auzit, și că PSD și PNL fac tot posibilul să scoată membrii Forța Dreptei din secțiile de votare ca să poată fura în continuare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Acuzații grave la adresa PSD și PNL

„Se încurcă de noi! Pesede și penele fac tot posibilul să scoată membrii Forța Dreptei din secțiile de votare ca să poată încerca să fure împreună în liniște! Nu le iese pasiența.Nu, dragi membri Forța Dreptei Vrancea, nu plec nicăieri, nu mă întorc să stau în alianță cu pesede sau să bolmojesc decizii și legi pentru a salva un președinte absent!

Continui ceea ce am început împreună. Alegerile din această toamnă ne vor găsi în echipă și vom lupta cu toată forța noastră pentru a apăra secțiile de votare de încercările de fraudă ale pesede-penele. Vrâncenii au nevoie de o alternativă viabilă de dreapta! Spor să avem! De știri false se ocupă adversarii noștri!”, le trnamiste politicianul vrâncean colegilor de filială, dar și adversarilor săi politici pe Facebook.

Revista presei
Limba lui Hristos