Prințul albanez Leka nu se mai ascunde. Și-a oficializat relația cu noua iubită

Prințul albanez Leka nu se mai ascunde. Și-a oficializat relația cu noua iubită Prințul Leka. Sursa foto Instagram

Prințul regal albanez Leka s-a afișat cu noua iubită la doar câteva luni după ce a anunțat divorțul de soția și mama copilului său, Prințesa Moștenitoare Elia. Acesta a mers la Balul Carpathia West, pe care l-a găzduit în onoarea Fundației Regina Geraldine, împreună cu noua cucerire, Blerta Celibashi.

Prințul Leka și-a oficializat relația cu noua iubită

Blerta este fotograf și i-a făcut mai multe poze prințului și fiicei sale Geraldine. Prințul și-a oficializat relația cu pe Instagram. Acesta a pus o fotografie cu el și noua iubită în timp ce se țin de mână. În dreptul imaginii a scris : „O seară dedicată consolidării legăturilor dintre antreprenorii albanezi și americani, promovând cooperarea și sprijinul pentru cauze caritabile”.„Recunoștință față de Anton Konstantin și David Alexander Jenkins pentru găzduirea și organizarea unei minunate cine de gală la Carpathia West Estate.”

Fosta soție a dispărut din lumina reflectoarelor

Prințul o împarte pe fiica lui, Geraldine, cu fosta soție Elia, cu care s-a căsătorit în 2016 la Tirana.Prințesa Elia, care este și cântăreață și actriță, nu a mai postat nimic pe Instagram de la divorț. Prințul a spus că a divorțat de aceasta, dar că au o relație bună de dragul fiicei lor.

Prințul Leka și fosta soție.

Prințul Leka și fosta soție. Sursa foto Facebook

Prințul Leka, despre divorț

„Bună ziua prieteni și binevoitori. Prin această postare, vă informez oficial că Prințul Leka și Elia Zaharia au convenit să pună capăt căsătoriei lor. Cei doi au găsit o cale și de comun acord au demarat procedurilor legale necesare.În ciuda încrederii în instituția familiei, Prințul Leka al II-lea consideră că valorile respectului și înțelegerii reciproce vor sta la baza relației lor în continuare, mai ales în ceea ce privește creșterea și educarea Prințesei Geraldine!!!. Prințul Leka al II-lea nu va face alte declarații sau comentarii și solicită ca dreptul la intimitate să fie respectat cu privire la această chestiune”, este declarația oficială.

Ne puteți urmări și pe Google News

Revista presei