Dorel Vișan, acuzații pentru Iohannis. Atac contra Untold

Dorel Vișan, acuzații pentru Iohannis. Atac contra Untold Dorel VișanSursa foto: Dorel Visan / Facebook / Străini în noapte

Dorel Vișan a lansat o serie de acuzații la adresa președintelui Klaus Iohannis, afirmând că a avut „o anumită considerație pentru domnul președinte, de pe vremea când era primar” și că a avut încredere în el pentru că „era neamț”.

Dorel Vișan: Este un președinte pe care-l desconsideră românii

Dorel Vișan a emis o serie de opinii despre scena p0litică românească, dar n-a uitat să-l atace pe președintele Klaus Iohannis.  Actorul a spus că „a avut o anumită considerație pentru președintele Iohannis, de pe vremea când era primar”.

Actorul spune că a crezut că „va fi un președinte potrivit într-o lume atât de confuză, pentru că era și neamț, și mi-am zis că noi, românii, respectăm democrația...putem avea un președinte neamț, nu trebuia neapărat să fie român. Numai că domnul președinte nu a gândit românește. Aceasta este marea problemă”. În opinia sa, Klaus Iohannis este un președinte pe care poporul îl desconsideră.

România nu are partide cu program, ci „formațiuni de tâlhari”

Dorel Vișan a mai declarat că  „România nu are partide cu program, ci „formațiuni de tâlhari” care acționează ca mafii legalizate. Perioada care s-a creat după 1989 și care funcționează în continuare este caracterizată de înșelăciune și haos.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dorel Vișan: Marele păcat al lui Iohannis este că nu “gândește românește”, este un președinte pe care-l desconsideră românii! - Solid NewsDorel Vișan. Sursa foto: Facebook

Primarul a fost considerat în tradiția românească unul dintre cei trei stâlpi care ordonau o localitate, alături de preot și învățător. Primarul, ca entitate, s-a deformat pentru că a intrat în acest sistem mafiot”, a mai spus Dorel Vișan. Iar acum, primarii funcționează ca o ultimă verigă în lanțul corupției, „țapii ispășitori” și „buni de pedepsit”.

UNTOLD este o gravă degradare umană

Dorel Vișan este de părere că UNTOLD a distrus spiritul cultural al Clujului afirmând că „Festivalul UNTOLD aduce beneficii pentru Cluj, dar reprezintă o gravă degradare umană”.

Actorul nu ascunde faptul că „noi ne-am distrus viitorul României de zeci de ani, neocupându-ne de tineri și distrugând sistemul de învățământ și cultura!

De asemenea, marele actor recunoaște că „am crescut generații trufașe, agresive, dependente de lucruri rele. Marii patrioți Boc, Rus, Dîncu, Tișe s-au arătat total insensibili la decăderea culturală. Se pare că mercantilismul bate tradiția”, potrivit goldtv.ro.

Revista presei