Ghiță Ciobanul, de la celebritate la faliment. Pe cine acuză pentru dezastrul trăit

Ghiță Ciobanul, de la celebritate la faliment. Pe cine acuză pentru dezastrul trăit

În urmă cu mai bine de zece ani, pe piața media din România apărea unul dintre cele mai pitorești personaje: Ghiță Ciobanul. Rolul său într-o reclamă televizată foarte apreciată la acea vreme i-a schimbat, pentru început, viața. Dar lucrurile nu au continuat așa cum ne-am fi așteptat.

Notorietatea i-a plăcut lui Ghiță Ciobanul. Mai ales la oraș, unde era adeseori recunoscut de oameni. Privind în urmă, el își amintește cu nostalgie de ziua când a fost abordat de "un domn care făcea un film despre transhumanță". Spre norocul lui, imaginile au ajuns, mai apoi, la o agenție de publicitate, care l-a transformat în vedetă.

ghita ciobanul

Sursă Youtube

A dat faliment în București

Lui Ghiță Ciobanul Ciobanului i-a plăcut și Capitala și a simțit că poate face afaceri bune aici. El și-a deshis, pe vremea când încă gusta din cupa celebrității, un magazin de brânzeturi în București, în Sectorul 4. Din păcate, afacerea nu a mers prea bine, căci după patru ani a dat faliment, iar magazinul a fost închis. El a dat vina pe sistem, care nu respectă producătorii adevărați.

Astăzi, Ghiță Ciobanul duce o viață la fel de simplă ca înainte. Are o fermă de animale între Zalău și Cluj, cu peste 1000 de oi. El a mărturisit într-un podcast că viața nu i s-a schimbat prea mult. Face tot ce a făcut mereu. "Aici sunt la fel, dacă ies în oraș mă mai recunoaște lumea. Asta e viața mea, nu mă văd făcând altceva. Cam în 15-16 octombrie plec la Jina și mă întorc în mai", a povestit el.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ghiță Ciobanul speră că, într-o bună zi, copiii o să-i calce pe urme. Ciobănia este pasiunea lui și nu îi este rușine de ea. "Este o muncă pe care nu o poate face oricine. Este o plăcere, să stau la oi și să trăiesc”, a mai spus el.

Revista presei