Gestul neașteptat făcut de Prințesa Anne. Majordomul său a dat-o de gol

Gestul neașteptat făcut de Prințesa Anne. Majordomul său a dat-o de gol Prințesa Anne/ Sursa foto Youtube

Majordomul Grant Harrold a explicat cum este Prințesa Anne în timpul liber. El a descris-o drept „o persoană foarte normală, cu picioarele pe pământ” și foarte amunzată. Acesta a spus că nu și-a dat seama că vorbea direct cu Anne în timpul unui apel și că a făcut o gafă uriașă.

Prințesa Anne, pusă pe șotii

„Anne a fost întotdeauna cunoscută pentru faptul că are o minte rapidă și este amuzantă. De obicei, Palatul Buckingham suna și conecta un membru al familiei regale pentru a vorbi cu prințul [acum Regele Charles].”

Prințesa Anne

Sursa foto Youtube

Cu o ocazie, o voce a spus „Prințesa Anne”, iar eu m-am gândit: „Da, Prințesa Anne, e în regulă. Mă pot descurca cu ea', iar apoi vocea a spus: 'Sunt Prințesa Anne'. „Din fericire, cred că i s-a părut destul de amuzant, dar i-am spus și „domnule”! Ea a chicotit puțin, probabil de la faptul că eram atât de nervos și cu limba legată.”

Cum este Prințesa Anne în realitate

Majordomul a mai spus că Anne este o adevărată familistă și că iubește mult animalele. El a declarat că aceasta seamănă foarte bine cu mama sa și că este o femeie specială.

Ne puteți urmări și pe Google News
Printesa Anne, Casa Regala Britanică

Sursa foto Arhiva EVZ

„Toată lumea o place, seamănă foarte mult cu mama și cu tatăl ei, cu trăsături foarte asemănătoare cu ale amândurora.Muncește din greu și este o persoană foarte normală, cu picioarele pe pământ - nici măcar nu a vrut ca copiii ei să aibă titluri regale.Ea conduce singură de la A la B și iese și se plimbă singură. Este un membru al familiei regale cât se poate de modern, iar în spatele ușilor închise este la fel ca toți ceilalți. Este o adevărată familistă și își iubește animalele”, a mai spus acesta.

Nu a vrut să acorde titluri regale copiilor săi

Prințesa Anne nu a vrut să acorde titluri regale copiilor săi, Peter Phillips și Zara Tindall, o decizie pentru care fiica sa și-a exprimat recunoștința. „Din punctul meu de vedere, am fost evident foarte norocoasă că mama mea nu ne-a dat niciun titlu, așa că o felicit cu adevărat pentru asta.Am fost foarte norocoși că am reușit să o facem un pic în felul nostru.”, a spus fiica prințesei Anne într-un interviu.

Revista presei