Diddy pierde 100 de milioane de dolari în urma unui proces. Un deținut este victima

Diddy pierde 100 de milioane de dolari în urma unui proces. Un deținut este victimaSursa foto: Captură video

Diddy pare că are numai pierderi pe linie, de această dată vorbim de suma de 100 de milioane de dolari. Banii i-ar fi pierdut în urma unui proces în care un deținut îl acuză de agresiune sexuală.

A pierdut milioane de dolari

Cazul de succes a fost recent câștigat de un deținut din Michigan, Derrick Lee Smith. Acesta susține că directorul muzical l-a drogat și agresat cu aproape trei decenii în urmă. Diddy a refuzat să apară la audiere, iar acest lucru pare că l-a costat destul de mult. Asta chiar dacă echipa sa juridică a luptat împotriva acuzațiilor. „Domnul Combs nu a auzit niciodată de acest deținut”, a spus avocatul lui Diddy, Marc Agnifilos.

Smith, care ispășește în prezent o pedeapsă de 75 de ani pentru abatere sexuală și răpire, a depus plângerile împotriva lui Diddy la începutul acestui an. El a depus două dosare separate în iunie și august. Ca parte a eforturilor sale legale, actualul deținut a obținut și un ordin de restricție temporar împotriva lui Diddy. Desigur, ordinul și-a pierdut în acest moment valabilitatea, având în vedere că însuși superstarul se află după gratii.

Din ce în ce mai multe plângeri împotriva rapperului

Între timp, autoritățile federale continuă să-l investigheze pe rapper ca parte a unei anchete mai ample de trafic sexual. Au percheziţionat două dintre proprietăţile sale, în Miami şi Los Angeles, la începutul acestui an. Diddy continuă să nege toate acuzațiile. Cu toate acestea, din ce în ce mai multe femei care i-ar fi fost victime apar și depun plângeri împotriva lui.

De data aceasta, o fostă colegă de trupă, Dawn Richards, susține că mogulul muzicii a supus-o hărțuirii și abuzurilor. Ea susține, de asemenea, că l-a văzut cum îl agresează violent pe fosta lui soție, Cassie. Nu este clar ce sumă pretinde Dawn drept compensație, în noul dosar împotriva rapperului. Ca răspuns la noul proces, avocatul lui Diddy, Erica Wolff, a declarat pentru TMZ: „Domnul Combs este șocat și dezamăgit de acest proces”. Ea a adăugat că acuzațiile lui Dawn sunt „o serie de afirmații false”.

Ne puteți urmări și pe Google News