Becali candidează la parlamentare. Pe cine susține pentru prezidențiale

Becali candidează la parlamentare. Pe cine susține pentru prezidențiale Gigi Becali. Sursa foto: Captură video/Youtube

Gigi Becali va candida la alegerile parlamentare, având susținerea AUR. Totodată, patronul patronul echipei de fotbal FCSB a anunțat că îl va susține pe George Simion la alegerile prezidențiale.

Gigi Becali candidează la alegerile parlamentare

Gigi Becali a intrat în partidul condus de George Simion și vrea să se relanseze pe scena politică. Patronul echipei de fotbal FCSB va candida la alegerile parlamentare.

Mai mult, latifundiarul din Pipera îl va susține pe șeful AUR la alegerile prezidențiale.

„M-am alăturat AUR și îl voi susține pe George Simion la alegerile prezidențiale. Eu nu doar ca îl voi susține pe el, dar voi candida pe listele AUR pentru Camera Deputaților”, a declarat afaceristul.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ce spune liderul AUR

Conform precizărilor făcute de George Simion, patronul FCSB și-a manifestat intenția de a intra în partid. În plus, liderul politic a subliniat că afaceristul „corespunde”cu valorile partidului AUR, precizând că una dintre acestea este credința

„Ideologic, având în vedere că între cei patru piloni ai AUR este și credința creștină, domnul Becali corespunde cu valorile noastre. Este foarte posibil să candideze pe listele noastre. Ne vom decide asupra circumscripției și camerei parlamentare la momentul potrivit”, a explicat George Simion, conform Gândul.

Gigi Becali, în cursa pentru Camera Deputaților

Conform liderului AUR, relația cu patronul echipei de fotbal FCSB este una „decentă și serioasă”. Totodată, acesta a declarat că nu are nevoie de consultați politici, ci ține cont de părerile colegilor de partid, precum și de cele venite din partea prietenilor săi.

George Simion, Gigi Becali

Sursa foto: Captură video

De-a lungul anilor, latifundiarul din Pipera și-a arătat aprecierea pentru partidul condus de Simion. De altfel, zvonurile legate de candidatura sa au apărut în spațiul public încă de acum două săptămâni.

Weekendul trecut, George Simion și noul său coleg de partid au fost în mijlocul sinistraților din Galați și au oferit ajutoare. Alături de alți susținători, aceștia au împărțit alimente.

Revista presei