Lidia Buble, un nou necaz. Mesajul transmis de cântăreață

Lidia Buble, un nou necaz. Mesajul transmis de cântăreață Lidia Buble. Sursa foto: Instagram

Lidia Buble trece prin momente dificile, după de a pierdut un membru important din familie. Este vorba despre bunicul artistei, care avea 97 de ani. Pe rețelele de socializare, cântăreața a postat un mesaj emoționant.

Lidia Buble și-a pierdut bunicul

Familia artistei traversează momente grele. Bunicul acesteia s-a stins din viață la vârsta de 97 de ani, lăsând în urmă multă tristețe. Lidia Buble și surorile ei erau foarte apropiate de bunicul lor.  Atunci când mergea la Deva, cântăreața posta imagini cu acesta, dar și cu restul membrilor din familia numeroasă.

Pe Instagram, ea a publicat și un mesaj emoționant, care i-a înduioșat pe fani.

Momente grele în familia artistei

Cântăreața provine dintr-o familie numeroasă, având șase frați și patru surori. Cu toții au fost apropiați de bunicul lor, care s-a stins la o vârstă respectabilă.

Ne puteți urmări și pe Google News
Lidia Buble

Lidia Buble. Sursa foto: Instagram

„Bunicuțul meu de poveste”, a scris Lidia Buble pe Instagram.

Alături de mesajul emoționant, artista a postat și câteva imagini. Fanii acesteia au reacționat imediat și i-au transmis condoleanțe, dar și câteva mesaje de încurajare.

Pierderea bunicului a afectat-o și pe Lorena, sora cântăreței, care a devenit cunoscută pe rețelele de socializare. La rândul ei, aceasta a postat imagini de la ultima întâlnire cu regretatul membru al familiei. În videoclipul postat de Lorena pe Instagram, surorile Lidiei Buble apar cântând pentru bunicul lor.

În videoclipul postat de Lorena pe Instagram, surorile Lidiei Buble apar cântând pentru bunicul lor.

„Iubitul meu Bunu… când ți-am cântat ultima dată cu surorile mele, ai spus că așa crezi că se va auzi în cer. Acum auzi cu adevărat voci de îngeri și sper că zâmbești mai larg ca niciodată!

Și dacă când eram micuță mă străduiam să îți păstrez un loc la masă lângă mine… acum stai la masă cu cel mai scump și mai prețuit de noi toți, Domnul Isus!”, a fost mesajul postat de aceasta.

În urmă cu două zile, Lidia Buble a rămas fără permisul de conducere, după ce a făcut o greșeală în trafic. De altfel, artista a mai avut probleme cu legea și în trecut.

Revista presei